Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ευχές στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο για την ονομαστική εορτή του.

Τη Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 , ημέρα της ονομαστικής εορτής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου ,τα παιδιά του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»  προσήλθαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο συνοδευόμενα από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και εθελοντές   για να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο  επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.     
Τα παιδιά αφ' ενός του αφιέρωσαν το τραγούδι «Το Θαλασσινό Τριφύλλι» [Στιχουργός Οδυσσέας Ελύτης & Συνθέτης Λίνος Κόκοτος],που τραγούδησαν υπό την διεύθυνση της δασκάλας τους  Άννας Ροδά  και αφ' ετέρου του προσέφεραν ένα πίνακα  που ζωγράφισαν ομαδικά  "Το Δένδρο της Ζωής" με την επίβλεψη της δασκάλας τους Μαρίας Σωτηρίου.  Έτσι εκφράσανε την αγάπη και το σεβασμό τους  στο πρόσωπό του.                                                                                                                        
  Ο Σεβασμιώτατος τα ευχαρίστησε και τους εξέφρασε την αμέριστη αγάπη και θαυμασμό που τρέφει  γι' αυτά και ότι παρακολουθεί πάντα τις τόσο σημαντικές προσπάθειές τους .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο                                                                                                        Πρόεδρος             Γραμματέας                                                                                                       Ειρήνη Μερτζιάνη     Μαρία Μπασούκου
Φωτό : Βιβή Σπυροπούλου
Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος  σε αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά , μέλη το Δ.Σ. εθελοντές και τη δασκάλα τους στη χορωδία Άννα Ροδά.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:40 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ευχές στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο για την ονομαστική εορτή του. �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery