Ιατρική ορολογία στην αγγλική γλώσσα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ιατρική ορολογία στην αγγλική γλώσσα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

επιμέλεια, Κασσιανή Τσώνη, medlabnews.gr
Στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διδάσκονται  για δέκατη συνεχή χρονιά μαθήματα  Ιατρικής Ορολογίας και Δεξιοτήτων στην Αγγλική Γλώσσα. Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 26 Οκτωβρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου 2017. Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Οργανώτρια και διδάσκουσα του μαθήματος είναι η κα Μαρία Χιόνη (τηλ. 6973910430, email mhioni@hotmail.com)  

Σκοπός των μαθημάτων είναι η βελτίωση των γνώσεων των ιατρών και του λοιπού ιατρικού προσωπικού σε θέματα της ιατρικής ορολογίας στην αγγλική γλώσσα. Επιδιώκεται επίσης η βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα, τόσο με ξενόγλωσσους συναδέλφους, όσο και κατά την συμμετοχή τους σε σεμινάρια, στην σύνταξη ιατρικών αναφορών, καθώς και στην επικοινωνία τους με τους ασθενείς. Επίσης ενημέρωση των διαφορετικών ιατρικών συστημάτων περίθαλψης σε σύγχρονες αγγλόφωνες δυτικές χώρες. Τα εν λόγω μαθήματα απευθύνονται και σε ιατρούς (ειδικευόμενους και ειδικευμένους) και άλλους που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές ή να εργαστούν στο εξωτερικό ή πρόκειται να ασχοληθούν με τον ιατρικό τουρισμό.
Τα μαθήματα γίνονται με την χρήση σύγχρονων μορφών διδασκαλίας  (Role-playing, Interactive learning, παρουσιάσεις από τους μαθητές) καθώς και τεχνολογίας ( Video- Internet- Power Point κλπ). Το υλικό είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένο και ένα μέρος αυτού  προέρχεται από αγγλόφωνα πανεπιστήμια εξωτερικού.  Επιπλέον, κατά την διάρκεια των μαθημάτων διοργανώνονται ομιλίες από πολύ αξιόλογους ξενόγλωσσους ιατρούς-ερευνητές  υπό την αιγίδα Πανεπιστημίων του εξωτερικού, της  Αμερικάνικης και της Καναδικής Πρεσβείας.

Μετά από την ολοκλήρωση της σειράς των μαθημάτων θα δοθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται  κάθε Τετάρτη 18:00 με 21:00,   στον 2ο όροφο του  Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών που βρίσκεται επί της  Ιπποκράτους 7.


Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη κα. Μαρία Χιόνη στο τηλ. 6973910430 και στο email: mhioni@hotmail.com ή στην γραμματεία:  ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 7, 2ος όρ. τηλ. 210-3688266 & 210-3688232.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages