Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνάντηση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με Αλιείς της Εύβοιας

Με τους αλιείς μέσης αλιείας Νέας Αρτάκης και Ερέτριας συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μετά από πρωτοβουλία των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Γιώργου Ακριώτη και Τάσου Πρατσόλη.
Στη συνάντηση, όπου εκτός του Υπουργού και των αλιέων ήταν παρόντες και οι προαναφερθέντες Βουλευτές αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν τον κλάδο της αλιείας.
Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως σε τρεις βασικούς άξονες:
1)    Την ανάγκη σχεδιασμού μελέτης για την αλίευση  στον Ευβοϊκό, με στόχο την προστασία των αλιευμάτων αλλά και των εισοδημάτων των αλιέων.
2)    Τη διαμόρφωση από το Υπουργείο ενός νέου θεσμικού πλαισίου για να αντικαταστήσει τα Βασιλικά Διατάγματα που διέπουν το χώρο της αλιείας.
3)    Τη δυνατότητα οργάνωσης των αλιέων σε ομάδες παραγωγών, ώστε να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και του νέου Αναπτυξιακού Νόμου. Ειδικά γι’ αυτό, υπήρξε σαφής προτροπή εκ μέρους του Υπουργού και των Υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς για τις ομάδες πολλαπλασιάζονται τα οφέλη, σε σύγκριση με την επαγγελματική δράση μεμονωμένων παραγωγών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 7:40 μ.μ. . Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνάντηση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με Αλιείς της Εύβοιας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery