Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την επέτειο του Πολυτεχνείου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την επέτειο του Πολυτεχνείου

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ»
Οργανωτική  Επιτροπή  Ν. Ευβοίας

Το Πολυτεχνείο υπήρξε η κορυφαία έκφραση αντίστασης στη δικτατορία και αποτελεί διαχρονικό σύμβολο αγώνα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Το κυρίαρχο σύνθημα «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία» παραμένει διαχρονικά επίκαιρο. Το ενωτικό πνεύμα της εξέγερσης του ’73 αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη αξιοπρέπειας για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.
Στις μέρες μας ο καθημερινός αγώνας να βγάλουμε τον ελληνικό λαό από τα μνημόνια και η μετωπική σύγκρουση με το σάπιο κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς, το οποίο λεηλατούσε την πατρίδα μας για πολλά χρόνια, αποτελούν την πραγματική απόδοση τιμής στο Πολυτεχνείο και την έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής του στην ιστορία της χώρας μας.
Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να τιμούμε την ιστορία μας, αλλά και να αγωνιζόμαστε, διεκδικώντας όλα εκείνα που οι κατεστημένες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις επιχείρησαν να μας τα στερήσουν.
Η ιστορία του Πολυτεχνείου κατέδειξε ότι όταν ο λαός είναι ενωμένος και θέλει να γίνει κυρίαρχος της μοίρας του, μπορεί να κερδίσει την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Εθνική Αξιοπρέπεια».
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούμε την επέτειο του Πολυτεχνείου φωνάζοντας ένα βροντερό «όχι» στο διχασμό των Ελλήνων, που τα διαπλεκόμενα συμφέροντα επιχειρούν να επιβάλλουν με μεθόδους παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού, έχοντας ως στόχο την ανατροπή της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης και τη διατήρηση του καθεστώτος ασυδοσίας που εξέθρεψαν.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages