Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μπλόφα με τις ζωές των Ελλήνων"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Το ΔΝΤ κατηγορεί το Βερολίνο (μέσω των "Financial Times") για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που ζητάει από το 2018 και μετά, και προειδοποιεί ότι έτσι το πρόγραμμα δεν οδηγεί πουθενά. Πόσο μάλλον στην ανάπτυξη".

ΕΘΝΟΣ: "Επιδοτήσεις μόνο σε επαγγελματίες αγρότες"
Η εφημερίδα σημειώνει: "Εκ βάθρων αλλαγές στο σύστημα επιδοτήσεων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής φέρνει η επαναδιαπραγμάτευση του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου για την περίοδο μετά το 2010".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης για το ΕΚΑΣ"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Φωτιά είναι τα μέτρα του επικαιροποιημένου Μνημονίου για συντάξεις, εργασιακά και οικογενειακά επιδόματα, ενώ υποκρύπτονται και "σκιώδεις" απολύσεις για ένα 20% των δημοσίων υπαλλήλων που δεν θα βρουν στέγη στο νέο υπερταμείο του ασφαλιστικού, τον ΕΦΚΑ η λειτουργία του οποίου θα αρχίσει από 1ης/1/2017".

ΕΣΤΙΑ: "Προς διχοτόμηση η Κύπρος"
Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Η διαφαινόμενη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας και οι συνεχείς δηλώσεις αναθεωρισμού του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις που θα αγγίξουν τον "κλειστό πυρήνα" των συμφερόντων Ελλάδος και Κύπρου".

Η ΑΥΓΗ: "BLACK FRIDAY: Η μαύρη όψη της κατανάλωσης"
Σύμφωνα με την εφημερίδα: "Μαυρίζοντας ακόμη πιο πολύ τη ζωή των εργαζομένων, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και παραρτήματα πολυεθνικών κολοσσών εισάγουν στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης έναν θεσμό καταναλωτικού παροξυσμού".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Μικρή απόσταση, μακρύς ο δρόμος"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Παράθυρο για κάτι παραπάνω από μια σαφή περιγραφή των μακροπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους άφησε ο πρόεδρος του Eurogroup"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ηχηρό μήνυμα Ευρώπης στην Τουρκία"
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: "Το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στις σχέσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας αποτυπώθηκε χθες σε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Να μην περάσει ο εκβιασμός που στήνουν στο λαό"
Η εφημερίδα αναφέρει ότι: "Σκηνικό εκβιασμού του λαού στήνουν κυβέρνηση και ΝΔ με μοιρασμένους ρόλους, στον απόηχο της προχτεσινής συνεδρίασης των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων, όπου μίλησαν ο Αλ. Τσίπρας και ο Κυρ. Μητσοτάκης, αντίστοιχα".

ΤΑ ΝΕΑ: "Αυτοσχεδιασμοί σε ναρκοπέδιο".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Με το Κυπριακό ανοικτό σε μια λεπτή φάση που δεν μπορεί να εκτιμηθεί η συνέχεια και τον ορίζοντα να βαραίνει συνολικά στα εθνικά θέματα, η κυβέρνηση επιχειρεί αυτοσχεδιασμούς για πολιτική κινητικότητα αλλά παράγει αβεβαιότητες".

KONTRA NEWS: "Σεισμός στις 4 Δεκεμβρίου μετά την Αγγλία φεύγει και η Ιταλία"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Αυτές τις μέρες στα ταμπλό των μεγάλων εταιρειών στοιχημάτων στο Λονδίνο και την Μαλαισία εμφανίζονται οι αποδόσεις για το δημοψήφισμα στην Ιταλία και την εκλογή Προέδρου στην Αυστρία. Πολύ σύντομα θα αρχίσει και το ποντάρισμα για το πότε θα διαλυθεί η Ευρωζώνη".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ντόμινο πολιτικών απειλών"
Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Σαφή προειδοποίηση για τον κίνδυνο απότομης πτώσης στη διεθνή αγορά απηύθυνε χθες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) επικαλούμενη την αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα, η οποία συνιστά απειλή για τις τράπεζες, τη σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα μέτρα και το 2018"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Οι πιστωτές ζητούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα τόσο το 2017 όσο και το 2018. Πιο συγκεκριμένα, υποδεικνύουν συγκεκριμένα να καταργηθούν η έκπτωση 1,5% στην παρακράτηση φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις, η έκπτωση των δαπανών ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης από τον φόρο εισοδήματος και η αυτοτελής φορολόγηση για τις αμοιβές των ναυτικών".

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages