Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Κινηματογραφική βραδιά με θέμα τα ΑμΕΑ (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαΐδη  (gnborn2shoot)

Την εκδήλωση διοργάνωσαν και παρουσίασαν τα μέλη της εθελοντικής κινηματογραφικής ομάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαϊκού, την Κυριακή 13.11.16 στο θέατρο «ΚΑΠΠΑ 2000»  (ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ).
Σκοπός της βραδιάς ήταν να προβληθούν  οι όποιες κινηματογραφικές αναζητήσεις των εθελοντών, μέσω ταινιών  μικρού μήκους που δημιούργησαν, με κεντρικό θέμα την ζωή ατόμων με αναπηρία, των συναισθημάτων, τις διανθρώπινες σχέσεις τους, τις επιθυμίες τους, τα πνευματικά τους έργα και τα όνειρά τους.
Στις ερασιτεχνικές ταινίες που προβλήθηκαν, καθώς και στο τρέϊλερ μιας εξ΄αυτών, μεταξύ των πρωταγωνιστών  ήταν και άτομα με ειδικές ανάγκες  και  που ήταν παρόντα στην εκδήλωση.
Παίρνοντας εμβόλιμα τον λόγο, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Καριώτης, ανακοίνωσε και την θέληση του δημάρχου  Γιάννη Μαυρομάτη, για την επανασύσταση του πολύ επιτυχημένου θεσμού του Διεθνούς Φεστιβάλ 2λεπτων ταινιών Δ. Θερμαϊκού, που διέκοψε την πορεία του τα τελευταία 3 χρόνια.            Κάτι που θα βοηθούσε στην προβολή και ανάδειξη  κυρίως των δυνατοτήτων  νέων καλλιτεχνών-κινηματογραφιστών, φωτογράφων, σεναριογράφων κλπ. και θα αναβάθμιζε τον τόπο πολιτιστικά.
Μουσική συντροφιά μας κράτησαν με τις κιθάρες τους ο τραγουδιστής Πανταζής Στουγιανάς, ο μικρός Ερμής  Στολάκης   και ο  Steve Vassiakopoulos.

Δείτε το σχετικό μας βίντεο από την εκδήλωση
Δείτε την ταινία  «Τρεις μέρες, μια ζωή»
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 11:00 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Κινηματογραφική βραδιά με θέμα τα ΑμΕΑ (βίντεο) �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery