Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα

Εγκαινιάστηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου η ανακαινισμένη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα, στην οποία φιλοξενούνται 160 οικογένειες, μέσα σε οικίσκους και σε καλύτερες πλέον συνθήκες διαβίωσης, αφού καταργήθηκαν οι σκηνές. Η ανακαίνιση της δομής έγινε με τη συνεργασία της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, της Ερυθράς Ημισελήνου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Στην τελετή τω εγκαινίων παρέστη και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Αυλίδας Δ. Παπαποστόλου και τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Μπαρούτα. Μάλιστα, πριν τα εγκαίνια ο δήμαρχος είχε συζήτηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, στον οποίο ανέφερε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων, από την πρώτη ημέρα συνδράμει τις προσπάθειες για την καλύτερη διαβίωση και διαμονή των προσφύγων, παρέχοντας υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας, της μεταφοράς προσωπικού κ.α. Επίσης ο δήμαρχος μαζί με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα επισκέφθηκαν τους οικίσκους που διαμένουν πλέον οι οικογένειες των προσφύγων.
Στη διάρκεια της τελετής ο Χρήστος Παγώνης είχε επίσης συνομιλία με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μπαλάφα, τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό και τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Μοχάμεντ Αλαλί.
            Γραφείο Τύπου
         Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery