Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα η Ημερίδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (04-11-2016) το πρωί και ώρα 09:30’, στο Αμφιθέατρο - Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα,η ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με τις ακόλουθες δύο θεματικές ενότητες:

•    Προστασία και ενημέρωση ηλικιωμένων, για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης.

•    Ενημέρωση ανηλίκων, για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο.

Τις θεματικές ενότητες ανέπτυξαν, κατά σειρά, Αξιωματικός του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο Ψυχολόγοι και Αξιωματικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Ημερίδα  παρακολούθησαν ευπαθείς ομάδες πολιτών και μαθητές Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ Ακριώτης, ο Γ.Γ. Δημόσιας τάξης κ. Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Αργύρης, η πρόεδρος της ΔΟΠΠΑΧ κ. Κατερίνα Κυριάκου-Καλαμιώτη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας κ. Γεωργακόπουλος Νικ., αστυνομικοί όλων των βαθμίδων του Νομού και της Περιφέρειας, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και Δικαστικών Αρχών, της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων και Συλλόγων, καθώς και Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων αποστράτων.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:25 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα η Ημερίδα της Ελληνικής Αστυνομίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery