Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Να δημιουργηθούν υποδομές για τους ψαράδες στο Λευκαντί


Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Τρίαινα Ευάγγελο Ασμάνη, Γιάνν Σιμιτζή, Παναγιώτη Νόστιμο και Σταύρο Σεφερλή και με τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ Κώστα Κουλουρίδη.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος του Συλλόγου προς την Βουλευτή με αντικείμενο τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ψαράδες της περιοχής Λευκαντίου προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες αρωγής της πολιτείας ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας αλλά και οι παραγωγικές τους δυνατότητες.
Μεταξύ άλλων αναλύθηκε διεξοδικά η έλλειψη ουσιαστικών υποδομών για τα ψαράδικα στο Λευκαντί και εξετάστηκαν οι δυνατότητες δημιουργίας μικρού λιμανιού που θα επιτρέψει στα ψαράδικα να ελλιμενίζονται με ασφάλεια και στους ψαράδες να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας τους και να αυξήσουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην άτυπη συνάντηση είναι εφικτή η δημιουργία της αναγκαίας υποδομής και ο ΟΛΝΕ είναι σε θέση να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση. Το επόμενο διάστημα η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Τρίαινα και τον ΟΛΝΕ ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διερευνητικές επαφές στα αρμόδια Υπουργεία και εάν είναι εφικτό να δρομολογηθεί η υλοποίηση του προτεινόμενου έργου. Πρόκειται για πρόταση μικρού κόστους που δεν αλλοιώνει την περιοχή του Λευκαντίου και που μπορεί όμως να δώσει μεγάλη ώθηση στους επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:00 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Να δημιουργηθούν υποδομές για τους ψαράδες στο Λευκαντί �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery