Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Γραπτή Δήλωση του Νικολάου Σιόλια- Μαθηματικού Δημοτικού Συμβούλου του «Ρεύματος Ανατροπής» στο Δήμο της Χαλκίδας.

Νικος Σιόλιας
Δεν μας εκπλήσει πια η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Χαλκίδας και ιδιαίτερα του Δημάρχου το βίο και την πολιτεία του οποίου είδαμε από τα πρώτα βήματα της δημαρχίας του.
•    Μας παρουσίασε τον επικοινωνιακό του Σύμβουλο στις εκλογές, ως αυθεντία στην οργάνωση, με τίμημα 40.000 ευρώ, για να οργανώσει τις υπηρεσίες του Δήμου, λες και δεν υπήρχαν άξιοι υπάλληλοι- Διευθυντές του Δήμου με εμπειρία για να κάνουν την δουλειά στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους… ευτυχώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ακύρωσαν την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημ. Συμβουλίου. Ανεκπλήρωτο Γραμμάτιο!
•    Μάθαμε την απ’ ευθείας ανάθεση έργου στον «Δημοτικό εργολάβο» αξίας 25.000 ευρώ, με εντολή Δημάρχου! Γραμμάτιο που πληρώνεται!
•    Αντιπολιτεύεται ο Δήμος το Υπουργείο Παιδείας, αρνούμενος να παραχωρήσει το Δημοτικό κολυμβητήριο, για να εφαρμοστεί το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης από τους μαθητές της Πόλης μας, επικαλούμενος οικονομική δυσχέρεια! Για άλλου είδους θεάματα δεν έχει δυσχέρεια; Ποιος χάνει απ’ αυτές τις αποφάσεις: οι μικροί μαθητές και ο αθλητισμός της Πόλης. Αλήθεια, μήπως πρέπει να μάθουμε τι έσοδα έχει το κολυμβητήριο; Γιατί πολλά ακούγονται.
•     Τελευταίο και ωραίο: όρισε στην  θέση του Διευθύνοντα συμβούλου της ΔΑΕΠΠΕΧ ΑΕ (δημοτική επιχείρηση) ιδιοκτήτη φιλικού του site της Εύβοιας! Όταν το όνομα του συγκεκριμένου κυρίου ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σαν πρόταση, σε αντικατάσταση του θανόντος Στέλιου Μαργαρίτη, ο κ. Δήμαρχος κατά την προσφιλή του μέθοδο, δεν ήξερε δεν άκουσε… δεν έδωσε τα στοιχεία του βιογραφικού του, παρά τις ερωτήσεις συμβούλων απ’ τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Και ώ του θαύματος, το όνομα του συγκεκριμένου site φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου της Χαλκίδας, ο δε Δήμαρχος έχει την  τιμητική του στις αναρτήσεις του.
•    Τα υπόλοιπα δεν είναι του παρόντος.

Χαλκίδα 6 Νοεμβρίου 2016

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 8:20 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Γραπτή Δήλωση του Νικολάου Σιόλια- Μαθηματικού Δημοτικού Συμβούλου του «Ρεύματος Ανατροπής» στο Δήμο της Χαλκίδας. �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery