Η αλήθεια για για το έργο των σπηλαιώσεων της παραλίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η αλήθεια για για το έργο των σπηλαιώσεων της παραλίας

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ευβοίας κ.κ. Ακριώτης Γιώργος και Πρατσόλης Αναστάσιος (Τάσος), προέβησαν στην εξής ανακοίνωση:

« Επειδή τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το έργο των σπηλαιώσεων της παραλίας και πολλές… φωτογραφίες βγαίνουν, θέλουμε απλά να πούμε στους επίδοξους διεκδικητές να διαβάσουν την πινακίδα του έργου.
Όλα έχουν ένα όριο που δεν επιτρέπεται να το υπερβαίνει κανείς. Η πραγματικότητα δεν αλλοιώνεται με παραποιήσεις και σφετερισμούς. Το έργο ήταν σε εκκρεμότητα πολλά χρόνια, με κίνδυνο να καταρρεύσει όλο το παραλιακό μέτωπο της Χαλκίδας.  Με κινητοποίηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ του Νομού και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε το Υπουργείο Υποδομών, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημοπράτησε το έργο , τον Μάρτιο του 2016.
Η Σύμβαση ανάμεσα στον ανάδοχο και το Υπουργείο Υποδομών υπογράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υπόσχεται κάθε φορά προεκλογικά έργα και μετά τα ξεχνά, όπως έκαναν όλες οι προηγούμενες Κυβερνήσεις για το συγκεκριμένο έργο και για την Παράκαμψη Χαλκίδας, αλλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Ευβοϊκό λαό, ανακοινώνει τα έργα μετά τη δημοπράτησή τους.
Συνιστούμε λοιπόν σε κάποιους, οι οποίοι επικαλούνται και την αλήθεια ως πολιτική, να πουν επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ γι’ αυτό το έργο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages