Επίσκεψη δημάρχου στον συνοικισμό ΡΟΜΑ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη δημάρχου στον συνοικισμό ΡΟΜΑ

Επίσκεψη στον συνοικισμό ΡΟΜΑ στη Χαλκίδα, πραγματοποίησε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, θέλοντας να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματά τους. Ήταν μια επίσκεψη που ξάφνιασε ευχάριστα τους κατοίκους του συνοικισμού, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο δήμαρχος τους επισκέπτεται σε μη προεκλογική περίοδο και άκουσε και τις δικές τους ανησυχίες.
Το βασικό ζήτημα που τέθηκε στον δήμαρχο από όλους τους ΡΟΜΑ ήταν το θέμα της απασχόλησής τους, καθώς η ανεργία τους έχει οδηγήσει στην απόγνωση. Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι οι προσλήψεις γίνονται μέσα από διαδικασίες του ΑΣΕΠ και σύστημα μοριοδότησης και τους προέτρεψε να ενημερώνονται για τις προκηρύξεις και να συμμετέχουν σε αυτές, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις. Τους ενημέρωσε ακόμη ότι εξετάζει τρόπους επαναλειτουργίας Κέντρου Κοινωνικών – Ιατρικών Υπηρεσιών στην περιοχή, για την εξυπηρέτησή τους. Οι κάτοικοι του συνοικισμού ΡΟΜΑ ζήτησαν ακόμη την κατασκευή αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στον κεντρικό δρόμο της συνοικίας τους, ενώ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επισκευή του 10ου Δημοτικού Σχολείου, που λειτουργεί στην περιοχή τους, όπως και για τα αποχετευτικά έργα που εκτελέστηκαν δίπλα σε αυτό.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους να προστατεύουν τον εξοπλισμό, που έχει τοποθετηθεί στη συνοικία τους για την καθαριότητα και να συνεργάζονται με τους εργαζόμενους του Τμ. Καθαριότητας του Δήμου. Αναχωρώντας από τον συνοικισμό των ΡΟΜΑ, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, μαζί τους, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις στα προβλήματά τους.    

                                                                                        
                                                                                                                Γραφείο Τύπου
                                                                                                             Δήμου Χαλκιδέων 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages