Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Τα κτιριακά προβλήματα του ΕΕΕΕΚ Εύβοιας στη Βουλή

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου, Κώστας Γαβρόγλου, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Δημήτρης Σεβαστάκης και Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή (Αρ. Πρωτ. 964/04.11.16) αναφορικά με τα πολλά κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΕΕΕΚ στην Εύβοια.
Οι Βουλευτές στην ερώτησή τους τονίζουν την ακαταλληλότητα των αιθουσών, την μη διαμόρφωση του αύλειου χώρου, την κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους ακόμα και για την σωματική ακεραιότητα και την υγεία των μαθητών ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τις προσπάθειες της διεύθυνσης του ΕΕΕΕΚ που κατ’ επανάληψη έχει απευθύνει αιτήματα αντιμετώπισης των προβλημάτων στη κατ’ εξοχήν αρμόδια δημοτική αρχή εισπράττοντας πολλές υποσχέσεις και ακόμα περισσότερη αδιαφορία.
Οι Βουλευτές καταλήγουν την ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Παιδείας, Εσωτερικών και  Υποδομών ως εξής:
« 1. Δεδομένου ότι η αρμόδια γι αυτά τα θέματα δημοτική αρχή είτε αδιαφορεί είτε δεν είναι σε θέση να παρέμβει προς επίλυση των πολύ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΕΕΕΕΚ Νομού Εύβοιας στη Χαλκίδα, πώς μπορούν αυτά να αντιμετωπιστούν;
2. Πώς μπορεί να διασφαλιστεί ότι κάθε σχολείο ειδικά μάλιστα τα ΕΕΕΕΚ που απευθύνονται σε μαθητές ΑμεΑ θα έχουν υποχρεωτικά χρηματοδότηση από τις σχολικές επιτροπές των Δήμων σε ύψος που θα ανταποκρίνεται στις αντικειμενικά αυξημένες λειτουργικές τους ανάγκες;»


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:10 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Τα κτιριακά προβλήματα του ΕΕΕΕΚ Εύβοιας στη Βουλή �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery