Πρόγραμμα Πανηγύρεως του Αγίου Στυλιανού – Προστάτου των Παίδων στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρόγραμμα Πανηγύρεως του Αγίου Στυλιανού – Προστάτου των Παίδων στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Χαλκίδος


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος ότι, τo Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, εορτή του Οσίου πατρός ημών ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ του Παφλαγόνος, Προστάτου των Παίδων, θα πανηγυρίσει, συν Θεώ, με λαμπρότητα το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Χαλκίδος στην περιοχή “Μάνικα”, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016
6:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεώς μας, Αρχιμ. Τιμοθέου Μπαϊμπάκη.
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016
7:00 π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεώς μας, Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο.
Καλούνται οι ευλαβείς χριστιανοί μας, να προσέλθουν στην ιερά Πανήγυρη και να προσευχηθούν υπέρ της υγείας και Άνωθεν Φωτίσεως των παιδιών του ιστορικού αυτού Ιδρύματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, αλλά και γενικώς υπέρ όλων των παιδιών και των νέων μας.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 το βράδυ θα τελεσθεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ για την εορτή του Οσίου Πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγόνος, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:
Ώρα ενάρξεως Αγρυπνίας: 8.00 το βράδυ.
Πέρας Αγρυπνίας: 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.
Στην Ιερά Αγρυπνία θα ψάλλει ο Χορός Ιεροψαλτών «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΩΔΗΜΑΤΑ» της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, υπό την διεύθυνση του κ. Στυλιανού Μπενή.
Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί μας να προσέλθουν στην Ιερά Μονή για την Ιερά Αγρυπνία και προετοιμασμένοι καταλλήλως να κοινωνήσουν τα Άχραντα Μυστήρια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΑΛΑΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ανακοινώνεται στο ευσεβές Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων ότι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Γαλατάκη Λίμνης την μνήμη του ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ, αφού εκεί υπάρχει, ως πολυτιμότατος θησαυρός, η Δεξιά Χείρ του Πρωτοκλήτου Αποστόλου.
Στην Ιερά Πανήγυρη θα προεξάρχει, συν Θεώ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος, κατά την διάρκεια της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας θα τελέσει, συν Θεώ, και την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του εκ Παπάδων καταγομένου διακ. Αθανασίου Γερογιάννη, ο οποίος θα υπηρετήσει ως νέος Εφημέριος της Ενορίας Κεράμειας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τιμηθούν από τον Σεβασμιώτατο όσοι, με θυσιαστικό φρόνημα και τρόπο, βοήθησαν στην κατάσβεσν της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαϊάς, η οποία έπληξε το περασμένο καλοκαίρι την Περιοχή της Λίμνης και ειδικά την Ιερά Μονή Γαλατάκη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
1.    7:00 π.μ. Έναρξη Όρθρου
2.    7:30 π.μ. Αρχιερατική Χοροστασία
3.    8:30 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία – Χειροτονία
4.    Βράβευση υπηρεσιακών παραγόντων και εθελοντών

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ
Από την Ενορία του Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 το βράδυ θα τελεσθεί ΜΙΚΡΗ Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ για την επικείμενη εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, η οποία θα αρχίσει στις 8.00 το βράδυ και θα τελειώσει στις 12.15 μετά τα μεσάνυκτα.
Στην Ιερά Αγρυπνία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης – Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεώς μας.
Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί μας να προσέλθουν στην Ιερά Αγρυπνία και προετοιμασμένοι καταλλήλως να κοινωνήσουν τα Άχραντα Μυστήρια.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages