Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε με την Εισηγήτρια της Έκθεσης «Νέοι κατά της διαφθοράς» του Συμβουλίου της Ευρώπης και βουλευτή Ιταλίας κα Eleonora Cimbro

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2016, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τη βουλευτή της Ιταλίας και Εισηγήτρια της Έκθεσης «Νέοι κατά της διαφθοράς» του Συμβουλίου της Ευρώπης, Eleonora Cimbro.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Προϊσταμένη Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Γεώργιος Σκανδαλάκης.
Την Ιταλίδα βουλευτή συνόδευαν η συνεργάτης της, Fabiola Colobraro, η Γραμματέας της Επιτροπής Πολιτισμού, Επιστημών, Εκπαίδευσης και Μ.Μ.Ε. της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ivi Odrats, η Προϊσταμένη του Β΄ Τμήματος Διεθνών Οργανισμών της Βουλής των Ελλήνων, Αικατερίνη Καρτσακλή καθώς και η Θάλεια Παπαδοπούλου και η Νίκη Μπέμ από τη Διεύθυνση Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.
Κατά τη συνάντηση ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ρόλο των νέων στην καταπολέμηση της διαφθοράς και στην ανάγκη υιοθέτησης των κατάλληλων εργαλείων-μέτρων, από τα Κράτη-Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την ενίσχυση του ρόλου τους.

Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη λειτουργία της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ως ελεγκτικού μηχανισμού διερεύνησης κρουσμάτων διαφθοράς, σε όλο το φάσμα του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην επερχόμενη θεσμοθέτηση του Εθνικού Μηχανισμού Αντιμετώπισης Αυθαιρεσίας στα Σώματα Ασφαλείας και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για  συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, με αντικείμενο την υιοθέτηση στοχευμένων δράσεων στην εκπαίδευση, προκειμένου οι νέοι να ενεργοποιηθούν πιο αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της διαφθοράς.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 7:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε με την Εισηγήτρια της Έκθεσης «Νέοι κατά της διαφθοράς» του Συμβουλίου της Ευρώπης και βουλευτή Ιταλίας κα Eleonora Cimbro �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery