O ΑΚΟΧ στην 1η Ημερίδα Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών κατηγοριών. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

O ΑΚΟΧ στην 1η Ημερίδα Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών κατηγοριών.

Το Σαββατο 5 Νοεμβρίου, στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Ορίων για τις Αγωνιστικές ηλικίες 13 ετών και άνω και η ημερίδα περιφέρειας για τις ηλικίες από 9 εώς 12 ετών.

Ο ΑΚΟΧ συμμετείχε με 29 αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών.
Δελτίο τύπου

Ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες για τη περίοδο 2016-2017. Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά για όλους. Οι αθλητές έδειξαν οτι το πρώτο στάδιο προετοιμασίας έχει ολοκληρωθεί και όλοι οι αθλητές έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό με τα ρεκόρ που πραγματοποίησαν, σε αυτή την πρώτη ημερίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί οτι οι επιδόσεις ήταν προσωπικά ρεκόρ για όλους τους αθλητές και αθλήτριες και είναι ένα καλό σημάδι για την αγωνιστική τους εξέλιξη.

Οι αθλητές και αθλήτριες της Αγωνιστικής που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Μόσχος Χρήστος, Γιαννάκης Πάυλος, Παπαδήμας Ήλιας, Μαρίνος Βασίλης, Παναγιωτίδης Θεόδωρος, Χριστοδούλου Χρήστος, Γερογιάννης Γιάννης, Αλεξανδράκη Σταύρινα.

Οι Αθλητές και οι Αθλήτριες της Προαγωνιστικής που συμμετείχαν ήταν οι εξή:

Κάστας Στέργιος, Τωμαδάκης Βασίλειος, Χριστοδούλου Μάριος, Πικραμένος Δημήτριος, Χατζηβασιλείου Παναγιώτης, Μπαλτάς Ελευθέριος, Γαβριηλίδης Σταύρος, Μανουσάκης Δημήτριος, Σακλάρας Αντώνιος, Φιλάος Νικόλαος, Καψάλης Θωμάς, Τσαμούρας Γεώργιος, Λαμπαδάκης Γεώργιος.

Τόλια Χαρίκλεια, Χατζηδημητρίου Κατερίνα, Παπαδοπούλου Αντομίνα,  Καράλη Βασιλική, Δημούλα Γεωργία, Αγγελάτου Κων/να, Μανουσάκη Ελένη, Φιλάου Εβίτα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΚΟΧ συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου και επιδιώκει την περαιτέρω βελτίωση τους.

Οι επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των αγωνιστικών τμημάτων του ομίλου είναι στις 19/11/2016, στο Καρπενήσι για τις υποχρεώσεις τις ομοσπονδίας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages