Α.Ε.Λ. – Απόλλων Χαλκίδας 1 - 1 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε.Λ. – Απόλλων Χαλκίδας 1 - 1

Χριστουγεννιάτικο   bazzar και αγώνες αγάπης για το  χαμόγελο του παιδιού

Παιχνίδι με δύναμη και πάθος για την νίκη από την ομάδα μας και από την ομάδα του Απόλλωνα Χαλκίδας βρήκε το τελευταίο σφύριγμα του κ. Δανιηλίδη τις δύο ομάδες  ισόπαλες με σκορ 1-1.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και βρέθηκε στα πρώτα λεπτά κοντά στο γκολ αλλά οι Κουλοχέρης κα Μικράκης μόνοι απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ.
Στη συνέχεια ο αγώνας πήρε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες να δημιουργούνται φάσεις και για τις δύο ομάδες χωρίς όμως να έρχεται το γκολ.
Ο ρυθμός του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ίδιος οι δυνατές μονομαχίες με καθαρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες  συνεχιζόταν και έδινε την εντύπωση πως όποια ομάδα σημείωνε πρώτη γκολ θα ήταν και η νικήτρια.
Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα είχε ανάμικτα συναισθήματα για τις δύο ομάδες , όταν  στο 75΄η  ομάδα του Απόλλωνα  προηγήθηκε στο σκορ με δυνατό σουτ του Μαρίνου, αλλά στη συνέχεια η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω πίεσε τον αντίπαλο και στο 90΄ φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με τον Μαίσογλου.
Το 1-1ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με μελανό σημείο για την ομάδα μας η αποβολή του Κέντρου στο 89΄,αλλά και ο προβληματισμός που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η απόδοση κυμάνθηκε σε μέτρα επίπεδα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη, Μακρή και Ιωάννου.

 Α.Ε.Λ.
Πετράκης , Χαλιώτης, Φλώρος, Παπαγεωργίου (55΄Μαίσογλου), Χατζηαντωνάκης, Καρλατήρας ,  Σπυράκης ( 55΄Μακ Κόλλιας), Κέντρος, Κουλοχέρης (89΄Comacka) Ndoi, Μικράκης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή     8/1 και ώρα 11.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον Α.Ο Αία Χαλκίδας.                                                                          Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar  που έκανε η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Σχολής το Σάββατο 17/12.                                                          Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar  αθλητές (Σχολής Ολυμπιακού, ΑΠΚΟ Δροσιάς, Ακαδ.Έξω Παναγίτσας ), γονείς και φίλοι βοήθησαν με την αγορά προϊόντων του Οργανισμού, αλλά πρόσφεραν και προϊόντα  στο καλάθι του Κοινωνικού παντοπωλείου                                      Η ομάδα μας αλλά και ομάδες και Σχολές ποδοσφαίρου θα συνεχίσουν και φέτος την στήριξη  με τους Αγώνες Αγάπης που θα γίνουν για το Χαμόγελο του Παιδιού 26,27,28/12 στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages