Ελλάδα: Αυτές είναι οι 10 δουλειές με τα λιγότερα λεφτά (έκπληξη η Νο1) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ελλάδα: Αυτές είναι οι 10 δουλειές με τα λιγότερα λεφτά (έκπληξη η Νο1)

To totallymoney.com αποτελεί το "ευαγγέλιο" των επαγγελματιών που δεν έχουν πατρίδα. Σε αυτό καταφεύγουν όσοι διαθέτουν κάποια εξειδίκευση ή γνωρίζουν κάποια τέχνη και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μία δεύτερη χώρα είτε για να αποκτήσουν περισσότερα χρήματα είτε για να ξοδέψουν λιγότερα. Μέσα από τα διασταυρωμένα στοιχεία που διαθέτει στην βάση του το totallymoney.com και από αλγόριθμους, σου δείχνει με βάση τις απολαβές που έχει ένα επάγγελμα σε συγκεκριμένες χώρες, το κόστος ζωής σε αυτές και τις ώρες εργασίας, που θα είσαι "βασιλιάς" και που "ζητιάνος".

Για παράδειγμα εάν ένας οδοντίατρος τσεκάρει πια είναι η καλύτερη χώρα για να δουλέψει θα πρέπει να βγάλει εισιτήριο για Ελλάδα. Μπορεί  οι ετήσιες απολαβές που έχει κατά μέσο όρο ένας οδοντίατρος στην Ελλάδα να μην είναι οι υψηλότερες στην Ευρώπη όμως το ότι η χώρα μας διαθέτει ένα από τα πιο χαμηλά κόστη ζωής στην Γηραιά ήπειρο την καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για τον συγκεκριμένο κλάδο.

Ποιο κάτω δεν θα μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες και αναλύσεις καθώς θα σταθούμε στα 10 επαγγέλματα με τις χαμηλότερες απολαβές στην χώρα μας, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του totallymoney.com. Οι αριθμοί αφορούν ετήσιες απολαβές σε ευρώ (σ.σ. σε μετατροπή από στερλίνες, όπως αναφέρονταν στην έρευνα, στην τρέχουσα ισοτιμία)

 10. Αστυνομικός 14.135 9. Μαραγκός 13.691 8. Βοηθός οδοντιάτρου 13.463 7. Φυσιοθεραπευτής 13.463 6. Ταξιδιωτικός πράκτορας 13.097 5. Μπάρμαν 12.512 4. Οδοκαθαριστής - Καθαριστής παραθύρων 12.368 3. Οδηγός λεωφορείου 9.607 2. Σερβιτόρος 8.406 1. Δημοσιογράφος 6.976 Ακολουθεί η λίστα με τις ετήσιες απολαβές (σε στερλίνες) 44 επαγγελμάτων στην Ελλάδα όπως αυτή δημοσιεύεται στο totallymoney.com Φωτογραφίες: Sooc.gr, sutterstock, Eurokinissi.gr
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages