Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν,σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαποί στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας, για απόπειρα διάρρηξης σε οικία.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Άμφισσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, καθώς και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα (Ένταλμα – καταδικαστικές Αποφάσεις).

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (1) κιλό και (820) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού

Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία & στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Λαμίας & Χαλκίδας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ημεδαπός στη Δροσιά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, ημεδαπή στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, για παραβίαση σφραγίδας Αρχής.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 5:10 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν,σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορα αδικήματα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery