Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν δύο (2) νεαροί ημεδαποί, σε έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας

Συνελήφθησαν δύο (2) νεαροί ημεδαποί, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα διενέργειας τροχονομικού ελέγχου αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας

Η ακινητοποίηση του οχήματος πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Ευρυτανίας, μετά από καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε διαδοχικούς ερυθρούς σηματοδότες, ενεργώντας συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς

Επιπλέον συνελήφθη και ο πατέρας του ανήλικου οδηγού, κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας του

Συνελήφθησαν, χθες (09-12-2016) βραδινές ώρες σε περιοχή της Ευρυτανίας, δύο (2) 17χρονοι ημεδαποί, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αγνόησε σήμα στάσης αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας και ανέπτυξε ταχύτητα, με σκοπό να αποφύγει επικείμενο τροχονομικό έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο οδηγός του οχήματος παραβίασε διαδοχικούς ερυθρούς σηματοδότες, ενεργώντας συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς, κινούμενος πολλές φορές στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας άμεσο και προφανή κίνδυνο για την ασφάλεια των λοιπών χρηστών του οδικού δικτύου.

Στην καταδίωξη συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ στην ακινητοποίηση του οχήματος συνέδραμαν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του οχήματος στερείται σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ αργότερα προσήλθε αυθορμήτως στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας ο πατέρας του ανήλικου οδηγού, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:10 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν δύο (2) νεαροί ημεδαποί, σε έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery