Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Παραδόθηκε το νέο διδακτήριο του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Αρτάκης

Σε νέο, σύγχρονο διδακτήριο θα στεγαστούν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα παιδιά του 4ου μονοθέσιου, ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ν. Αρτάκης, στο οποίο έγινε διοικητική παράδοση για χρήση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Στον Δήμο Χαλκιδέων.
Το έργο, με αρχικό προϋπολογισμό 820.500,00 € ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015 με τη μέθοδο της προκατασκευής και ολοκληρώθηκε προ ημερών. Ανεγέρθηκε σε δημοτικό οικόπεδο έκτασης 1 στρέμματος στην περιοχή πάνω από τον “Ζέφυρο” με κτίριο 219 τ.μ., που περιλαμβάνει:
Μία αίθουσα διδασκαλίας, έναν πολυδύναμο χώρο , μία αίθουσα ανάπαυσης των νηπίων, γραφείο για το εκπαιδευτικό προσωπικό, κουζίνα, αποθήκη, λεβητοστάσιο, WC για τα νήπια και WC για το εκπαιδευτικό προσωπικό και ΑΜΕΑ. Διαθέτει επίσης μεγάλο προαύλειο με παιδική χαρά και δάπεδα ασφαλείας.
Στην τελετή παράδοσης, εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων παρέστησαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διαμαντής Καρκαντελίδης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου, Εμμανουήλ Μπαλογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γεωργαλάς και η μηχανικός Γεωργία Μαρμαρινού.           Γραφείο Τύπου
         Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:10 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Παραδόθηκε το νέο διδακτήριο του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Αρτάκης �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery