4th International Nireas Lamias Waterpolo Christmas Cup - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο ΓΣ «Νηρέας» Λαμίας, και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έχουν την τιμή να συνδιοργανώνουν το 4ο Διεθνές Τουρνουά υδατοσφαίρισης Υποδομών «4th International Nireas Lamias Waterpolo Christmas Cup» κατηγορίας Παίδων. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας την Τρίτη 27, Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016.
Οι φίλοι του υδάτινου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ομάδες μεγάλου βεληνεκούς και υψηλής αγωνιστικής ποιότητος, οι οποίες πρωταγωνιστούν στην κατηγορία τους, στο χώρο της υδατοσφαίρισης.
Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, Βοϊβοντίνα, Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Περιστερίου, Νηρέας Χαλανδρίου και ο οικοδεσπότης Νηρέας Λαμίας, συνθέτουν το παζλ των εν δυνάμει πρωταθλητών τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι οποίοι και εγγυώνται μοναδικές στιγμές για το φιλοθεάμον αθλητικό κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. 
Καλούμε το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Λαμίας και να χαρεί την προσπάθεια των μικρών «πρωταθλητών».
Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την πολύτιμη αρωγή τους στο δύσκολο έργο των παιδιών μας.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.Ε. και του Σ.Ε.Δ.Υ.
Η τελετή έναρξης θα γίνει την Τρίτη 27/12/2016 στις 20:00

Καλά Χριστούγεννα
ΔΣ του ΓΣ Νηρέα Λαμίας

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages