AO Aστέρας Δροσιάς - Α.Ε.Λ. 0 - 1 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

AO Aστέρας Δροσιάς - Α.Ε.Λ. 0 - 1

Xχριστουγεννιάτικο   Βazzar για το Xαμόγελο του Παιδιού  στη Σχολή  μας
Μέτρια εμφάνιση  από την ομάδα μας αλλά νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας απέναντι στον ΑΟ Αστέρα Δροσιάς με γκολ του Μαίσογλου στο 80΄.
Η ομάδα μας μπήκε καλά στον αγώνα και στο 1΄ο Μoco μπορούσε ύστερα από την ωραία προσπάθεια που έκανε να σημειώσει γκολ αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.
Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπαθούσε με σωστή τακτική να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα χωρίς να καταφέρνει. και να γίνεται απειλητική για την αντίπαλη εστία.
Ο ΑΟ Αστέρας Δροσιάς ήταν  καλύτερος  στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου και δεύτερο ημιχρόνου να έχει ένα δοκάρι στο 30΄, και  να δημιουργεί φάσεις για γκολ αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Πετράκης λέει όχι και να κρατάει το μηδέν.
Έτσι φτάσαμε στο 81΄όταν ο Φλώρος από τα αριστερά έκανε μία σέντρα σουτ και  η ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα  βρήκε τελικό από δέκτη τον Μαίσογλου που με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή  έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αν και η ομάδα του Αστέρα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς όμως  να τα καταφέρνει.
Το τέλος του αγώνα βρήκε   τους παίκτες μας  να πανηγυρίζουν για την νίκη που ομολογουμένως δεν συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση.
Μελανό σημείο του αγώνα το μεμονωμένο περιστατικό στο 40΄ από έναν αθλητή του Αστέρα, που έφερε,  λεκτική αψιμαχία μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων με τον κ. Ρουμπή να μην μπορεί να διαχειριστεί το συμβάν και να την πληρώνουν και οι προπονητές των δύο ομάδων που πήγαν να ηρεμήσουν τους πρωταγωνιστές με αποτέλεσμα και οι τέσσερεις να βρίσκονται εκτός αγωνιστικού χώρου.
Είναι κρίμα και για τις δύο ομάδες να μένουν στους πάγκους μόνο οι αθλητές για 50΄και πλέον χωρίς λόγο και αιτία (προπονητές απών από πάγκους χωρίς να έχουν δημιουργήσει κάτι ) αφού και το φύλλο αγώνα το μόνο που γράφει ο διαιτητής είναι για κάποιο φραστικό επεισόδιο,  μακριά από τους πάγκους και κοντά στο κέντρο του γηπέδου.
Ο κ. διαιτητής έτσι έκρινε έτσι έπραξε, τα συμπεράσματα σε αυτούς που ήταν στο γήπεδο βγήκαν, όσοι ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα ας κρίνουν τον κ. διαιτητή κοιτάζοντας προσεκτικά το φύλλο αγώνα.

Α.Ε.Λ.
Πετράκης (60΄Λεοντής), Χαλιώτης, Φλώρος, Παπαγεωργίου, Χατζηαντωνάκης, Καρλατήρας ,  Σπυράκης ( 70΄Τζάνος),  Moco ,Μαίσογλου, Μάκ Κόλλιας ,Ndoi   (60΄Καλέντζης).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή     18/12 και ώρα 11.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον Απόλλων Χαλκίδας.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar  θα κάνει  η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Σχολής το Σάββατο 17/12 και ώρα 11.00-17.00.
Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar µας θα μπορείτε να προμηθευτήτε  τα νέα προϊόντα του Οργανισμού, µια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα γούρια και χριστουγεννιάτικες κατασκευές φτιαγμένα µε μεράκι από τους εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού , χριστουγεννιάτικες κάρτες, πρωτότυπα στολίδια και δώρα για μικρούς και μεγάλους µε το λογότυπου του Οργανισμού καθώς και διάφορα άλλα είδη!!
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages