Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στην Χαλκίδα ταξιδεύει το “Βasket Αγάπης

Η πόλη της Χαλκίδας είναι ο επόμενος σταθμός του “Βasket Αγάπης”, του κοινωνικού προγράμματος τoυ ΕΣΑΚΕ, που ήδη έχει ταξιδέψει σε Τρίκαλα, Λαύριο και Πάτρα.
Συγκεκριμένα, ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr, ο μεγάλος χορηγός της Basket League 2016-2017, διοργανώνουν από κοινού  την εκστρατεία “Basket Αγάπης” με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών και Ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν  οι ομάδες μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Βasket Αγάπης”, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας, πριν τον αγώνα του Γ.Σ. Κύμης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα συγκεντρώνονται για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής, μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλκιδέων που στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία.
Η πρωτοβουλία όμως δεν σταματάει με την συγκέντρωση τροφίμων, αλλά, επεκτείνεται και στο γήπεδο.
Έτσι, στο ημίχρονο του αγώνα, ένας αθλητής από τις Ακαδημίες της ομάδας θα εκτελεί βολές.  Κάθε εύστοχη βολή θα ισοδυναμεί με την ενίσχυση σε χρήματα από τους διοργανωτές, τα οποία  θα διατεθούν σε τοπικό Ίδρυμα.
Στην συνέχεια δύο αθλητές, ένας της Κύμης και ένας του Ολυμπιακού θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και κάθε εύστοχο σουτ θα διπλασιάζει το αρχικό ποσόν.
Είναι βέβαιο ότι οι φίλαθλοι της περιοχής θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, προσφέροντας τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.

 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων  

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:10 π.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στην Χαλκίδα ταξιδεύει το “Βasket Αγάπης �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery