Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στη Βουλή με το Εσπερινό Λύκειο Χαλκίδας η Ζωή Λιβανίου

Το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου επισκέφτηκαν την Βουλή μαθητές και μαθήτριες του Εσπερινού Λυκείου Χαλκίδας, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου, Σάββα Οβαδία και τους καθηγητές Γιάννα Αγραφιώτη και Μάριο Κυριαζίδη.
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, τους υποδέχτηκε στην είσοδο της Βουλής και όταν ολοκληρώθηκε η ξενάγησή τους και η ενημέρωσή τους για την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής, συζήτησε μαζί τους στο κυλικείο της Βουλής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την καθημερινότητά τους, τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους για το μέλλον.
«Οι μαθητές των εσπερινών σχολείων δίνουν καθημερινά μια διπλή προσωπική μάχη για παιδεία και εργασία αποτελούν για όλους μας ένα εξαιρετικό παράδειγμα για την θέληση και την επιμονή που πρέπει να μας διακρίνει για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε η Ζωή Λιβανίου, μετά την συνάντησή τους. «Είναι καθήκον όλων μας να υποστηρίξουμε τις ελληνικές οικογένειες στο σύνολό τους ώστε κανείς πολίτης σε αυτή τη χώρα να μην στερείται παιδείας, εκπαίδευσης, αξιοπρέπειας και προοπτικής. Οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους μας αλλά όλοι μαζί, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, θα βρούμε τις ισορροπίες μας και θα φροντίσουμε το αύριο να είναι καλύτερο, η κοινωνία να γίνει πιο δίκαιη, η ζωή να γεμίσει χαμόγελα και ελπίδα»
Η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων, το κράτος οφείλει να την παρέχει σε όλους χωρίς διακρίσεις και να συνδράμει σε κάθε προσπάθεια, όποτε και από όποιον και αν γίνεται. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένη να ενισχύσει κάθε δομή δημόσιας και δωρεάν παιδείας, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς διακρίσεις παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στη Βουλή με το Εσπερινό Λύκειο Χαλκίδας η Ζωή Λιβανίου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery