Αυτή είναι η ιδανική δίαιτα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αυτή είναι η ιδανική δίαιτα

Αυτή είναι η ιδανική δίαιτα: Δεν κόβεις το φαγητό, παρατάς τον κακό σύντροφο!
Η απώλεια βάρους σχετίζεται με την ψυχολογική κατάσταση των γυναικών
Για να χάσετε βάρος, μία είναι η λύση: Παρατήστε τον σύντροφό σας ειδικά αν η σχέση σας πάει από το κακό στο χειρότερο.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η απώλεια βάρους σχετίζεται με την ψυχολογική κατάσταση των γυναικών. Αν δηλαδή, μία γυναίκα είναι ευχαριστημένη από τον σύντροφό της, τότε δεν έχει πρόβλημα με τα ρούχα της. Εάν όμως η σχέση της δεν είναι καλή, τότε μπορεί να πάρει κατά μέσο όρο τουλάχιστον έξι κιλά.

Με τους άνδρες, δεν ισχύει το ίδιο. Όταν μία γυναίκα χάνει τον σύντροφό της, αρχίζει να τρέφεται σωστά και να προσέχει περισσότερο τον εαυτό της. Υπάρχουν βεβαίως και οι γυναίκες που από την στεναχώρια τους, τους «κόβεται» αυτομάτως η όρεξη. Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες που δεν είναι ευχαριστημένες από την σχέση τους είναι πιο χονδρές από αυτές που έχουν μία ευτυχισμένη σχέση με τον σύντροφό τους.

Αυτό ισχύει πιθανόν διότι οι γυναίκες που είναι δυσαρεστημένες από τον φίλο τους καταφεύγουν στο πρόχειρο φαγητό. Οι άνδρες πάλι δεν καταλαβαίνουν τίποτε! Είτε είναι ευχαριστημένοι από την σχέση τους είτε όχι, η διατροφή τους δεν επηρεάζεται.

Η έρευνα διεξήχθη από την ψυχολόγο καθηγήτρια Τζέιν Σκόιεν από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα με την ίδια να επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι οι γυναίκες που υποστήριξαν ότι είχαν καλή σχέση με τον σύντροφό τους, είχαν μικρότερο Δείκτη Μάζας Σώματος απ΄ότι οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου που δήλωναν απογοητευμένες από τη σχέση τους.

Τα ζευγάρια που είναι ευτυχισμένα, τρέφονται σωστά, υγιεινά, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας σε αντίθεση με τα ζευγάρια που τσακώνονται. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες καταφεύγουν στο junk food για να μην ασχολούνται - και να τσακώνονται - με τον σύντροφό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages