Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Κατηχητικών Αρχιερατικής Περιφέρειας Ιστιαίας

Το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού δέχθηκε και η Βόρεια Εύβοια, η οποία με τις Κατηχητικές Ομάδες των Ενοριών της Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας, παρουσίασε αρκετές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις που προετοίμασαν με χαρά και πνευματική αρχοντιά οι Ιερείς, οι λαϊκοί Κατηχητές και τα μέλη των Κατηχητικών Συντροφιών της Επαρχίας Ιστιαίας, με την προτροπή και ευλογία του Σεβασμιωτατου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποραδων κ. Χρυσοστόμου.
Συγκεκριμένα, λίγες στιγμές πριν κτυπήσουν χαρμόσυνα οι Χριστουγεννιάτικες καμπάνες των Εκκλησιών, πολλές μαθητικές Κατηχητικές Συνάξεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο τομέα της Ενοριακής Νεανικής Κατηχήσεως, απέδωσαν με άψογο τρόπο το χαρμόσυνο μήνυμα ότι ο Θεός έγινε άνθρωπος με τη γέννηση του Υιού και Λόγου Του, με αντίστοιχες κατηχητικές εκδηλώσεις είτε εντός των Ιερών Ναών, είτε στα Πνευματικά Κέντρα τους, μέσω καλάντων, ποιημάτων, θεατρικών δρώμενων αλλά και ανάγνωση επίκαιρων Λογοτεχνικών κειμένων, τονίζοντας  παράλληλα ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι ιερές παρακαταθήκες του Γένους μας έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμη σ’ αυτόν το ταλαιπωρημένο τόπο, στον οποίον «τα πάθη και οι καημοί του δεν έχουν τελειωμό», κατά τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.
Την ευθύνη και τον συντονισμό των εκδηλώσεων είχε ο Υπεύθυνος του Τομέα Νεότητας Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας π. Ιωάννης Σούρας, κομίζοντας την αγάπη και το πατρικό ενδιαφέρον του Επισκόπου μας σε κάθε Κατηχητική Σύναξη της Βορείου Ευβοίας.*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:00 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Κατηχητικών Αρχιερατικής Περιφέρειας Ιστιαίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery