Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Μήνυμα της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜεΑ

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, καθιερώθηκε ως υπενθύμιση σε όλους μας, φορείς και κοινωνία, της υποχρέωσης μας να συμβάλουμε ενεργά στην κατοχύρωση ίσων ευκαιριών των ΑΜεΑ  με τους υπολοίπους σε όλες της πτυχές της καθημερινότητας. Υγεία, Παιδεία, Εργασία κτλ.
Η ζοφερή οικονομική πραγματικότητα που ζούμε σήμερα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή την ανθρωπιστική μας υποχρέωση, ενεργοποιώντας τις ευαισθησίες μας για την ανάγκη όλα τα μέλη της κοινωνίας μας ανεξαιρέτως να απολαμβάνουν μίας στοιχειώδους ποιοτικής ζωής.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, από την πρώτη κιόλας μέρα που αναλάβαμε τη Δημοτική Αρχή, έχει προσδώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα αυτόν της κοινωνικής μέριμνας, θεωρώντας τον ως το βασικότερο πολιτισμικό κεφάλαιο.
Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας φροντίζουμε συνεχώς για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ΑΜεΑ του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην εξάλειψη κάθε περίπτωσης περιθωριοποίησής τους. Σε πρώτη φάση  και μετά από πολλές προσπάθειες επετεύχθη η ίδρυση του ειδικού σχολείου ΑΜεΑ Καμαρίων, που αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα του προϋπάρχοντος αντίστοιχου σχολείου, που λειτουργεί στον Ν. Πύργο. Επίσης μειώσαμε ή και καταργήσαμε κάποια δημοτικά τέλη για τις οικογένειες του Δήμου μας που έχουν μέλη τους ΑΜεΑ.
Η συνέχιση των προσπαθειών μας προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελεί την καλλίτερη επιβεβαίωση πως εμείς, ως Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, σκεφτόμαστε τους συμπολίτες και συνανθρώπους μας με προβλήματα αναπηρίας σε καθημερινή βάση και όχι μόνο τη συγκεκριμένη  Παγκόσμια Ημέρα  ΑΜεΑ.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού
Λίνα Ευσταθίου.     

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:50 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Μήνυμα της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜεΑ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery