Συνέντευξη τύπου δόθηκε από την Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνέντευξη τύπου δόθηκε από την Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς

Συνέντευξη τύπου δόθηκε από την Διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς σήμερα το βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία Χαλκίδος.
Ο πρόεδρος κ. Ιωάν. Ελευθεριάδης παράθεσε τα πεπραγμένα της διοίκησης από την ανάληψη της ομάδας μέχρι σήμερα και έθεσε επιγραμματικά τους βραχυπρόθεσμους καθώς και μακροπρόθεσμους στόχους που θα φέρουν την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Ζήτησε την συστράτευση όλων όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα γιατί η ομάδα αυτή ανήκει σε όλους τους Χαλκιδέους και τούτη την στιγμή που γίνεται η μεγάλη προσπάθεια θα πρέπει όλοι να σταθούν αρωγοί στην κίνηση αυτή.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι θα γίνει κάλεσμα σε παιδιά - αθλητές της Εύβοιας να έρθουν να ενταχθούν στην ομάδα και η διοίκηση θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, για την σίτιση και διαμονή , όσων αθλητών κατοικούν εκτός των ορίων του Δήμου Χαλκιδέων.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Χαλκίς κ. Γεωργ. Τσαγκάρης καθώς και το μέλος της Δ.Σ κ. Στέφανος Σωτηρίου.
Στην συνέντευξη παρευρέθησαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Ιωάν. Παπακωνσταντίνου καθώς και ο διευθυντής του ΔΟΑΑΠΠΕΧ κ. Φ. Γκούνης εκπροσωπώντας την πρόεδρο του
οργανισμού κ. Λ. Ζλακώνη.


Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον προπονητή της ομάδας κ. Αντ. Αυλωνίτη πλαισιωμένος από τους αρχηγούς της ομάδας κ.κ. Ευαγ. Ντελέκο και Κων. Καραμπά ανέλυσε τα πλάνα, τους στόχους και προσδοκίες του, για το χτίσιμο της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Χαλκίδα και τον Νομό στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Σύφωνα με τις δηλώσεις όλων των παρισταμένων φαίνεται ότι το εγχείρημα αυτό σε συνάρτηση λόγων και έργων με την βελτίωση της εικόνας της ομάδας πείθει μεγάλα τμήματα των φιλάθλων της πόλης και με την βοήθεια όλων μας να φέρουμε τον Α.Ο. Χαλκίς εκεί που πραγματικά αξίζει και ονειρευόμαστε.


Την συζήτηση οργάνωσε και διηύθυνε ο  υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας του Α.Ο. Χαλκίς
κ. Ευστράτιος Κ. Αναστασιάδης


Περισσότερες φωτό ΕΔΩ

 *******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages