Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Παρελθόν για την Ένωση Κεντρώων ο Ιωάννης Κ. Πανταζής ...!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΏΡΗΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ από το Κόμμα της Ένωσης Κεντρώων...!!!
ΧΑΛΚΙΔΑ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2016.
ΠΡΟΣ,
Πρόεδρο του Κόμματος Κο. Βασίλειο Λεβέντη
Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Κο. Αναστάσιο Μεγαλομύστακα
Διευθυντή Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κο. Βασίλειο Σπύρου
κ.κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω επισήμως την αποχώρηση μου από το Κόμμα της Ένωσης Κεντρώων του κ. Βασίλη Λεβέντη. Κατά την διάρκεια των προηγούμενων εκλογών, 20 Σεπτεμβρίου 2015 ήμουν Υποψήφιος Βουλευτής και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου της Ένωσης Κεντρώων στο Νομό Ευβοίας, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και ανθρωπίνως δυνατό για μία αξιοπρεπή παρουσία του Κόμματος σε ολόκληρο τον Νομό μας, που σε διάστημα είκοσι ημερών προσπάθησα να επισκεφτώ και την πιο απομακρυσμένη περιοχή μας. Τα αποτελέσματα με δικαίωσαν και το ποσοστό του 1,21% του Γενάρη του 2015, έφτασε στο 3% την 20η Σεπτεμβρίου 2015. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων με ποικίλες αναμνήσεις και ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την τιμή να με θέσει επικεφαλής του Ψηφοδελτίου στον Νομό μας. Οι ιδεολογικές μας διαφορές δυστυχώς στάθηκαν εμπόδιο στο να συνεχίσουμε μαζί να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας, διότι εγώ εμπιστεύτηκα την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ως πολιτικό κόμμα του Ελληνικού λαού που επιδίωκε σύμφωνα με τη διακήρυξη της 2ας του Μάρτη να «προχωρήσει στην κάθαρση και εξυγίανση της δημόσιας ζωής, να επιφέρει θεμελιακές αλλαγές χωρίς αιφνιδιασμούς και ακρότητες, να αξιοποιήσει το δημιουργικό δαιμόνιο του Ελληνισμού χωρίς να αφήσει περιθώρια για αισχροκέρδειες και εκμετάλλευσης. Θα αποτελούσε συνεπώς η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τη φυσιολογική στέγη όλων των Δημοκρατικών Ελλήνων, που με σωφροσύνη σταθμίζουν τις ευθύνες τους για το προπύργιο της νεολαίας για την εξάλειψη της οικογενειοκρατίας, την εδραίωση Κράτους Δικαίου και την αποκατάσταση κλίματος εμπιστοσύνης στις σχέσεις κράτους και λαού….»
Παραμένω Ενεργός και Μάχιμος Πολίτης. Εύχομαι στους παλιούς μου συνοδοιπόρους τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι χωρίς μικροσυμφέροντα και ίντριγκες μπορούμε όλοι οι Έλληνες να συνεργαζόμαστε για το καλό της Χώρας μας και των Ελλήνων, κυρίως των Νέων μας.
Με εκτίμηση και τιμή στους Ευβοιώτες και Ευβοιώτισσες Συμπολίτες μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΉΣ
ΜΒΑ, ΒΑ, HND
Οικονομολόγος - Πολιτευτής, Τοπικός Σύμβουλος

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:00 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Παρελθόν για την Ένωση Κεντρώων ο Ιωάννης Κ. Πανταζής ...!!! �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery