Στην Χαλκίδα τα Ιερά Λείψανα των Νεομαρτύρων Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης απο την Μυτιλήνη. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην Χαλκίδα τα Ιερά Λείψανα των Νεομαρτύρων Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης απο την Μυτιλήνη.

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΙΤΗΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
Η κατά Χαλκίδα Τοπική Εκκλησία του Χριστού, με ιδιαίτερη χαρά προετοιμάζεται για την άφιξη των Ιερών Λειψάνων των Νεομαρτύρων Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, τα οποία φυλάσσονται στην ομώνυμη Ιερά Μονή στην Λέσβο της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης.
Η τελετή υποδοχής των Ιερών Λειψάνων, θα πραγματοποιηθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, στις 18:00 το απόγευμα, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που θα τελεστεί.
Την επομένη ημέρα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό η Θεία Λειτουργία στην οποία θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εκεινη την ημέρα συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια από την ημέρα της Ενθρονίσεώς του στην Καθέδρα της Ιεράς μας Μητροπόλεως (12.1.2002).
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει, συν Θεώ, και την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Πρωτοδιακόνου του π. Νεκταρίου Ευγενικού.
Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει για προσκύνημα έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, ενώ ο Ιερός Ναός όλες αυτές τις ημέρες θα παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 7.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ και θα τελούνται συνεχώς Ιερές Ακολουθίες, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages