Παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΧ σε συνοικίες του Δήμου Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΧ σε συνοικίες του Δήμου Χαλκιδέων

Σε σειρά σημαντικών παρεμβάσεων προχώρησε το τελευταίο διάστημα η ΔΕΥΑ Χαλκίδας, με στόχο την επίλυση σοβαρών προβλημάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων.
Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μιχάλης Κεράτσας αντιμετωπίστηκαν σε αρκετές περιοχές, χρόνια προβλήματα που δυσχέραιναν την καθημερινότητα των δημοτών. Συγκεκριμένα στη συνοικία της Αγίας Ελεούσας και επί της οδού Αγίας Άννας κατασκευάστηκε αντλιοστάσιο για τα όμβρια ύδατα και επεκτάθηκε το αντίστοιχο δίκτυο, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν σχάρες. Ανάλογες εργασίες, δηλαδή επέκτασης του δικτύου ομβρίων υδάτων και τοποθέτησης σχαρών, πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Δύο δέντρα, επί των οδών Μπαρώτα και Σταμουλιά. Επίσης, στη συνοικία της Αγίας Ελεούσας, η ΔΕΥΑΧ προχώρησε σε εργασίες παράκαμψης του αγωγού ύδρευσης, τμήμα του οποίου διήρχετο μέσα από ιδιωτικό χώρο. Επιπλέον, προχώρησε στην αντικατάσταση των φθαρμένων σχαρών σε περιοχές των Φύλλων, αλλά και της Χαλκίδας, στη συμβολή των οδών Ληλαντίων και Θεσπρωτίας.
Το τελευταίο διάστημα η ΔΕΥΑΧ προχώρησε στην αντικατάσταση του αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, σε πάροδο της οδού Χαλκιδικής.
Τέλος, άμεσα αντιμετωπίστηκε προ ημερών σοβαρή βλάβη σε αγωγό ύδρευσης επί της οδού Κώτσου στη Χαλκίδα.










          Γραφείο Τύπου
         Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages