Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στο Κολυμβητήριο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στο Κολυμβητήριο

Με μια όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά έκλεισε τις εργασίες του για τις εορτές των Χριστουγέννων το κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Γλυκά, αναψυκτικά και μουσική με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χαρούμενες φωνές των μικρών κολυμβητών /τριών γέμισαν το κολυμβητήριο.
Ο παριστάμενος Αγ. Βασίλης κέρδισε τα χαμόγελα του συνόλου των παιδιών και οι απαιτήσεις για φωτογράφιση μαζί του γέμισαν όλο το προγραμμα της εκδήλωσης.

Ο υπεύθυνος του ΔΟΑΠΠΕΧ για το κολυμβητήριο κ. Μπάμπης Καρλής κατάφερε με την παρουσία του το σύντομο αυτό διάστημα που βρίσκεται εκεί να θέσει τους κανόνες λειτουργίας του κολυμβητηρίου και το κυριότερο επέβαλε με υπομονή και επιμονή  να τηρούνται από όλους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρ. παγώνης, η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. κ. Κυριάκου - καλαμιώτη Αικατ. ο πρόεδρος της Περιφερεικαής επιτροπής κολύμβησης -Υδατοσφαίρισης Ανατ. Στερεάς-Εύβοιας κ. Μούτουπας Ευάγγελος οι πρόεδροι του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος κ. Γαληνός Λαουτάρης. του Α.Κ.Ο.Χαλκίδος κ.Χριστοδούλου Πέτρος εκπρόσωπος του Ευβοϊκού ΓΑΣ προπονητές αθλητές και γονείς.

Ο δήμαρχος τόνισε για μία ακόμη φορά τον αγώνα της Δημοτικής αρχής και του ΔΟΑΠΠΕΧ ώτσε το κολυμβητήριο να παραμένει ανοιχτό καθώς και την προγραμματισμένη ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου  και την χρήση της ηλιακής ενέργειας για την θέρμανση της πισίνας.
Επίσης τόνισε ότι άμεσος στόχος που σύντομα θα πραγματοποιηθεί είναι το κλείσιμο της μικρής πισίνας ώστε να να χρησιμοποιείται καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.

Χρόνια καλά και πολλά για όλους. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα.
















*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages