Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ζήτημα τιμής για την Ελλάδα"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Την απόφαση να μην εκδοθούν στην Τουρκία οι τελευταίοι δύο αξιωματικοί -από τους οκτώ που κατέφθασαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016- έλαβε χθες το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών".

ΕΘΝΟΣ: "Παγώνει ο "κόφτης" στις συντάξεις ΟΓΑ"
Η εφημερίδα σημειώνει: "Μεταβατική περίοδο "χάριτος" για τους συνταξιούχους αγρότες που εργάζονται, ώστε να μη χάσουν το 60% της σύνταξής τους, επεξεργάζεται αυτό το διάστημα το υπουργείο Εργασίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μαζική φυγή από τον ΟΑΕΕ"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Κλείνουν με ρυθμό 9.000 το μήνα τα μπλοκάκια και τα βιβλία τους οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ για να γλιτώσουν το τσουνάμι εισφορών 27% επί των πάσης φύσεως εισοδημάτων από εργασία που έρχεται από 1ης Ιανουαρίου με τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)".

Η ΑΥΓΗ: "300-830 ευρώ σε 1,6 εκατομμύρια χαμηλοσυνταξιούχους"
Σύμφωνα με την εφημερίδα: "Σε έμπρακτη αναγνώριση των βαρών που σηκώνουν οι αδύναμοι πολίτες για να βγει η χώρα από την κρίση προχώρησε η κυβέρνηση αναδιανέμοντας άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του "πλεονάσματος" των εσόδων".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Εφάπαξ βοήθημα σε συνταξιούχους"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Θα χορηγηθεί έκτακτο βοήθημα πριν από τις γιορτές στο 60% των συνταξιούχων. Αυτό εξήγγειλε χτες με διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, ενώ "παγώνει" η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που δέχονται πρόσφυγες".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Οι παροχές ενισχύουν τα σενάρια για εκλογές"
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: "Με στόχο την αντιστροφή του ιδιαιτέρως αρνητικού για την κυβέρνηση κλίματος, που έχει επιβαρυνθεί από τη συζήτηση για πρόσθετα μέτρα, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας προέβη χθες σε εξαγγελίες για ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και "πάγωμα" της αύξησης του ΦΠΑ σε νησιά, ενισχύοντας, παράλληλα, τα σενάρια περί εκλογών".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Μαζική μαχητική απάντηση σε κυβέρνηση-εργοδοσία -κουαρτέτο"
Η εφημερίδα αναφέρει ότι: "Αποφασιστική απάντηση σε κυβέρνηση, κεφάλαιο και κουαρτέτο, ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα έδωσε χτες η εργατική τάξη της χώρας, με την πανελλαδική πανεργατική 24ωρη απεργία, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις δικές της διεκδικήσεις, με βάση τις δικές της σύγχρονες ανάγκες".

ΤΑ ΝΕΑ: "Πλεόνασμα μέτρων και προσφύγων"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Σε ασφυκτικό κλοιό μεταξύ ευρωπαίων δανειστών και ΔΝΤ βρίσκεται η κυβέρνηση. Οι απαιτήσεις για πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ και μετά το 2018 δημιουργούν ένα άλυτο πρόβλημα, καθώς συνοδεύονται από σκληρά μέτρα".

KONTRA NEWS: "Υπομονή για άλλα 44 χρόνια φτώχειας μας ζητάνε οι απατεώνες"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Οι κατοχικές δυνάμεις της τρόικας απαιτούν από τον Ελληνικό λαό να σκύψει το κεφάλι για άλλα 44 χρόνια, για να συνεχιστεί η λεηλασία σε βάρος της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σε συμπληγάδες η κυβέρνηση"
Η εφημερίδα τονίζει ότι: "Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θέλει να επιβάλει περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα και επιμένει ότι οι στόχοι του πρωτογενούς πλεονάσματος δεν πρέπει να ξεπερνούν το 1,5% του ΑΕΠ".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η ΕΚΤ είναι εδώ"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις εξαιρετικές... ακροβατικές του ικανότητες, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι έστειλε ισχυρό μήνυμα ότι η Φρανκφούρτη θα εξακολουθήσει να στηρίζει την εύθραυστη ανάκαμψη της Ευρωζώνης σε τοπίο οξείας πολιτικής αβεβαιότητας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα τα γερμανικά "γεράκια" (οι αντιδράσεις των οποίων έβαιναν αυξανόμενες...) ότι το πρόγραμμα εκτύπωσης χρήματος δεν θα διατηρηθεί επ' άπειρον".

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages