Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Αλληλέγγυος ο Δήμος στον αγώνα των κατοίκων για την διατήρηση του Αστυνομικού τμήματος των Λουτρών Αιδηψού

Ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στον σχεδια-σμό κατάργησης του αστυνομικού Τμήματος της Αιδηψού και τάσσετε στο πλευρό όλων των πολιτών που σήμερα πραγματοποίησαν πορεία για αυτό το λόγο στην Αιδηψό. Η Αιδηψός ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σημαντικό-τερα διεθνώς θερμαλιστικά και τουριστικά κέντρα, αποτελώντας ως εκ τούτου τον βασικό οικονομικό πυλώνα της Βόρειας Εύβοιας. Ως εκ τούτου και με το δεδομένο πως η απόσταση Ιστιαίας-Αιδηψού σε συνδυασμό με την κατάσταση του οδικού δικτύου, καθιστά δύσκολη την ταχεία μετάβαση, θα υπάρξει εμφανής υποβάθμιση της αστυνόμευσης της Αιδηψού, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο. Το γεγονός αυτό θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα με άμεσο αντίκτυπο στην τουριστική εικόνα της πόλης εντός και εκτός Ελλά-δος.
Το πρόβλημα αυτό θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις στο άμεσο μέλλον με το δεδομένο μάλιστα της εξασφάλισης του πλεονεκτήματος της «Πύλης Σέγκεν» για την Αιδηψό. Υπό αυτές τις συνθήκες και ενώ η υπάρχουσα δύναμη Λιμενικού, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του δυναμικού της, θεωρείται α-νεπαρκής ακόμη και για την λειτουργία των πορθμείων σε περιόδους τουρι-στικής αιχμής, επιχειρείται αποδυνάμωση επιτήρησης της πόλης, ο πληθυ-σμός της οποίας δεκαπλασιάζεται κατά την θερινή περίοδο.
Στα προβλήματα προστίθενται τόσο η απομόνωση της τουριστικής περιοχής της Λιχάδας, αφού διπλασιάζεται η απόστασή της από το αστυνομικό τμήμα, όσο και η ασφαλής μετακίνηση των πολυάριθμων Γάλλων επισκεπτών του κλαμπ Μεντιτερανέ που πηγαινοέρχονται ανά εβδομάδα.
Η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της Αιδηψού, ανεξάρτητα με την ενίσχυση του αντίστοιχου τμήματος Ιστιαίας, θα προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στην προσπάθεια τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, αλλά και γενικότερα της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζουμε πως οι αγώνες τόσο των κατοίκων όσο και της Δημοτικής αρχής θα εισακουστούν και η απόφαση αυτή θα ανατραπεί, αφού, ενώ έχει ληφθεί με στόχο την ενδυνάμωση της εθνικής μας οικονομίας θα επιτύχει τελικά ακριβώς το αντίθετο. 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:20 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Αλληλέγγυος ο Δήμος στον αγώνα των κατοίκων για την διατήρηση του Αστυνομικού τμήματος των Λουτρών Αιδηψού �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery