Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνάντηση δημάρχου Χαλκιδέων με τον υφυπουργό Υποδομών

Συνάντηση με τον ευβοιώτη υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαο Μαυραγάνη είχε στο υπουργείο, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Έθεσε υπ'όψιν του υφυπουργού, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, κυρίως ζητήματα που αφορούν οδικά έργα, ορισμένα από τα οποία θα δώσουν προοπτική, όχι μόνο στον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά σε όλο τον νομό της Εύβοιας.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Χαλκιδέων ανέφερε στον υφυπουργό το μεγάλο θέμα της Παράκαμψης Χαλκίδας (από τη Χαλκίδα έως τα Ψαχνά), που δυστυχώς δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως και αυτό της Παράκαμψης Βασιλικού. Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη να δημιουργηθούν δύο κυκλικοί κόμβοι, στο ύψος του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων, στο πλαίσιο κατασκευής και των συνοδών έργων του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας. Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης ο Χρήστος Παγώνης ζήτησε να υπάρξει χρηματοδότηση για τη βελτίωση του δρόμου της Λεωφόρου Καραμανλή (από το ύψος του Αγίου Νεκταρίου μέχρι τη διασταύρωση Δροσιάς) και την κατασκευή συνδετηρίων οδών.
Τέλος, τέθηκε και το θέμα της ριζικής ανάπλασης της κεντρικής οδού από τον Άγιο Στέφανο μέχρι το ύψος του ξενοδοχείου Παλίρροια, με τη δημιουργία πεζόδρομων, ποδηλατόδρομων κ.α. (θα καλύψει δηλαδή τις οδούς Ε. Βενιζέλου, 28ης Οκτωβρίου και μέρος της Αρεθούσης). Τη σχετική μελέτη, η οποία είναι έτοιμη, συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου Χαλκιδέων.
Σημειώνεται ο δήμαρχος Χαλκιδέων αναφέρθηκε και στο θέμα εγκατάστασης σταθμού διοδίων στο δρόμο Σχηματάρι – Χαλκίδα, τονίζοντας ότι στο ενδεχόμενο αυτό, ο Δήμος και η τοπική κοινωνία είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά.
                   Γραφείο Τύπου
                  Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:30 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνάντηση δημάρχου Χαλκιδέων με τον υφυπουργό Υποδομών �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery