Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Καλούμε τους Οικονομολόγους της Εύβοιας και της Βοιωτίας σε συστράτευση για αλλαγή πορείας στο 9ο Περιφερειακό τμήμα
Η παρουσία και η παρέμβαση του Οικονομικού Επιμελητηρίου μέχρι σήμερα, με κύρια ευθύνη της παράταξης ΔΗΚΙΟ που ασκεί Διοίκηση κεντρικά αλλά και στο 9ο τοπικό Παράρτημα αρχίζει και τελειώνει στα σεμινάρια, καθώς και στην έκδοση αδειών οικονομολόγων και φοροτεχνών λογιστών. Έχει γίνει δηλαδή ένας άνευρος γραφειοκρατικός μηχανισμός.
Αλήθεια ένα τέτοιο επιμελητήριο θέλουμε, αυτό ονειρευτήκαμε και ονειρευόμαστε για το μέλλον;
Όχι δεν είναι αυτό το Επιμελητήριο που θέλουμε.
Θέλουμε ένα Ο.Ε.Ε που:
• Θα είναι ανοιχτό στην τοπική κοινωνία, θα ενημερώνει διαρκώς τους πολίτες στα θέματα της οικονομίας και θα έχει άποψη και θέση για όλα τα τοπικά και περιφερειακά θέματα που τους απασχολούν.
• Θα συνεργάζεται με άλλους φορείς , επιμελητήρια και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα για τη διατύπωση εναλλακτικών προτάσεων ως προς την εκάστοτε ακολουθούμενη πολιτική των κυβερνήσεων.
• Θα κάνει προτάσεις για την περιφερειακή ανάπτυξη της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας (στον αγροτοδιατροφικό τομέα, στην τουριστική ανάπτυξη , σε χωροταξικά θέματα, σε θέματα μεταφορών κλπ.) συνεργαζόμενο με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους Δήμους της περιφέρειας.
• Θα οργανώσει τη λειτουργία του με μόνιμες ομάδες εργασίας για κάθε επαγγελματικό κλάδο (φοροτέχνες – λογιστές, τραπεζικούς, εφοριακούς , οικονομολόγους του ιδιωτικού τομέα, του Δημοσίου τομέα, εκπαιδευτικούς).
• Θα αναπτύξει δραστηριότητα, ισομερώς σε όλες τις πόλεις.
• Θα διεξάγει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια (και διαδικτυακά) για τα μέλη της με ειδική μέριμνα στους άνεργους και τους νέους συναδέλφους.
Θέλουμε, τέλος, ένα Επιμελητήριο που θα είναι το «δεύτερο σπίτι» για κάθε οικονομολόγο, που θα τον στηρίζει επαγγελματικά, μορφωτικά , κοινωνικά και θα νιώθει περηφάνια που είναι μέλος του. Ένα μαχητικό Οικονομικό Επιμελητήριο που θα στέκεται δίπλα στα μέλη του και θα είναι ανοιχτό στην κοινωνία και στους πολίτες.
Αυτό το ΟΕΕ θέλουμε και μπορούμε να το έχουμε. Στο δικό μας ΟΕΕ οι ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, η μεγάλη συμμετοχή των οικονομολόγων μελών του, θα είναι ο πνεύμονας και η καθημερινότητα του.
Για να γίνει αυτό όμως επιβάλλεται να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των συναδέλφων όλων των κλάδων και να παλέψουμε για την κατοχύρωση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των οικονομολόγων, είτε αυτοί ανήκουν στον ιδιωτικό τομέα είτε στο δημόσιο τομέα.
Σήμερα και εν όψει των επερχόμενων εκλογών, κάνουμε αυτό το κάλεσμα σε όλους τους οικονομολόγους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και θέσεις με εμάς και θέλουν να στρατευτούν μαζί μας με ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο που όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε, ώστε να αλλάξουμε την πορεία του ΟΕΕ και ειδικότερα του 9ου περιφερειακού τμήματος Στερεάς Ελλάδας σε προοδευτική κατεύθυνση.
9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΑΟ)
1. ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Εύβοια)
2. ΚΩΣΤΙΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΥΣΤΙΝΩΦ (Εύβοια)
3. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Εύβοια)
4. ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Βοιωτία)
5. ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Βοιωτία)

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages