Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συναντήσεις δημάρχου στη Ν. Αρτάκη

Συνάντηση με συνεργάτες του της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αρτάκης είχε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στο πλαίσιο των επαφών του για διάφορα ζητήματα του Δήμου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ν. Αρτάκης και συμμετείχαν η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αρτάκης Ζαφειρία Μαντζάνα και το μέλος της Κοινότητας Νίκος Χάλιος, καθώς και υπηρεσιακοί συνεργάτες του δημάρχου. Συζητήθηκαν κυρίως θέματα της καθημερινότητας για την Αρτάκη και τον Βατώντα, ενώ επισημάνθηκε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει και η λειτουργία Αγροτικού Ιατρείου, σε χώρο που παραχωρήθηκε – διαμορφωμένος – από τον Δήμο και στον οποίο στεγαζόταν μέχρι πρότινος το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Ν. Αρτάκης, στην κεντρική λεωφόρο.
Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετές ημέρες το ΚΕΠ στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Ν. Αρτάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος τόνισε ότι ολοκληρώνονται οι μελέτες για τη διάνοιξη του παραλιακού μετώπου της Ν. Αρτάκης (στα “Καλάμια”) και για την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Δημαρχείου, έτσι ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι εργασίες. Επίσης, αναφέρθηκε ότι εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για την επισκευή του διδακτηρίου του Γυμναστηρίου Ν. Αρτάκης. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος επισκέφθηκε διάφορους χώρους στη Δημοτική Ενότητα και είχε συζητήσεις με κατοίκους.

            Γραφείο Τύπου
         Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:50 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συναντήσεις δημάρχου στη Ν. Αρτάκη �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery