Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Με επιτυχία έγινε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος


Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα στο χώρο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η καθιερωμένη από ετών Χριστουγεννιάτικη Εορτή, αφιερωμένη στους απόμαχους γέροντες της Χαλκίδας. Μια ζεστή και άρτια οργανωμένη εκδήλωση με συντελεστές απόλυτα εναρμονισμένους στο έργο του Ιδρύματος.
Την εορτή τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο και Πρόεδρος του Ιδρύματος, τον οποίον συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλός του Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου – Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος και ο Διάκ. Νεκτάριος Ευγενικός.
Στην είσοδο του Γηροκομείου υποδέχθηκαν το Σεβασμιώτατο οι Αρχιμανδρίτες Συμεών Ηλιοδρομίτης - Προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος και Διευθυντής του Γηροκομείου, Ιάκωβος Φραγκιαδάκης - Εφημέριος του Γηροκομείου και Αιμιλιανός Χρήστου - Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος, μαζί με μέλη του Δ. Σ. του Ιδρύματος.

Την εορτή άνοιξε με την εισαγωγική προσφώνησή του ο π. Συμεών Ηλιοδρομίτης και αναφέρθηκε στο έργο προσφοράς του Γηροκομείου, το οποίο είναι άλλη μια έκφανση της ποιμαντικής μέριμνας της Τοπικής Εκκλησίας, υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου.
Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας αναφορά στην ιστορία, στην προσφορά αλλά και στις ανάγκες του Γηροκομείου, για το οποίο σήμερα φροντίζουν τα μέλη του Δ.Σ., ο Διευθυντής π. Συμεών αλλά και το φιλότιμο ενδιαφέρον τόσο του προσωπικού, όσο και των εθελοντών, δωρητών και όλων των πιστών που με τον οβολό τους, το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας συνεχίζει να θεραπεύει τις ανθρώπινες ανάγκες.
Παράλληλα απένειμε τιμητική πλακέτα στην επί πολλά έτη διακονήσασα το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο από την θέση του αμίσθου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ελένη Πνευματικού-Μπακαρόζου, την οποία το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του ονόμασε Επίτιμο Μέλος αυτού.
Την εκδήλωση λάμπρυναν με κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια μαθητές και καθηγητές του ΩΔΕΙΟΥ ΜΑΡΣΥΑΣ, η μουσική Σχολή «ΓΕΦΥΡΕΣ» και η Χορωδία «De profundis».
Ο χώρος του Γηροκομείου από πολύ νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτος, αφού η προσέλευση των Χαλκιδέων στην Εορτή αλλά και η ανταπόκριση τους στο Φιλανθρωπικό Bazaar ήταν συγκινητικά μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει ότι οι κάτοικοι της Πόλεώς μας σέβονται τους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και τιμούν και συντρέχουν το έργο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 12:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Με επιτυχία έγινε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery