Μούσκεμα στα… μετάλλια έγιναν πάλι στην Αρετή! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μούσκεμα στα… μετάλλια έγιναν πάλι στην Αρετή!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο με τα μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές της σε  πρόσφατο διεθνές τουρνουά θα μπορούσε να στολίσει η Αρετή Λαμίας!
Η κολυμβητική ομάδα το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου έλαβε μέρος στους διεθνείς αγώνες Swimming Christmas Cup που διεξήχθησαν στην πόλη της Πάτρας. Εκεί επιβεβαιώθηκε η θέση της Αρετής ως μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες δυνάμεις της πανελλήνιας κολύμβησης.
Συγκεκριμένα, η Αρετή Λαμίας μετέχοντας με 20 συνολικά αθλητές  (11 αγωνιστικής και 9 προαγωνιστικής κατηγορίας) κατέκτησε συνολικά 26 μετάλλια. Τα 20 από αυτά κατέκτησε η αγωνιστική ομάδα (3 χρυσά, 11 ασημένια, 6 χάλκινα) και τα 6 η προαγωνιστική ομάδα (2 χρυσά, 2 ασημένια, 2 χάλκινα).
Ακόμη, η λαμιώτικη ομάδα πέτυχε πολλά ατομικά ρεκόρ και επιβεβαίωσε τα όρια των αθλητών της για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Η διοίκηση της Αρετής χαιρέτισε την νέα επιτυχία της ομάδας σε μεγάλη διοργάνωση και ευχήθηκε καλή προετοιμασία σε αθλητές και προπονητικό team εν όψει γιορτών.
Τα αποτελέσματα των αγώνων ολοκληρώνουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την Αρετή και αποδεικνύουν ότι στη βάση των διακρίσεων βρίσκεται πάντα η σωστή και μεθοδική δουλειά, ειδικά όταν συνδυάζεται με την ανάλογη υποδομή.
Ευχόμαστε το 2017 η ομάδα να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και την ίδια αποτελεσματικότητα! 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages