10 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να σώσετε τον γάμο σας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να σώσετε τον γάμο σας

Προβλήματα στη σχέση ή τον γάμο σας; Δεν είστε οι μόνοι!  Για την ακρίβεια, τα περισσότερα ζευγάρια περνούν κάποια στιγμή της κοινής τους ζωής μια τέτοια φάση. Και τότε χρειάζεται να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια πριν πουν οριστικά αντίο. Εκτός αν τα έχουν ήδη εξαντλήσει...

Με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και ρεαλισμό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Είτε θα δώσουν το "φιλί της ζωής" στη σχέσης σας, είτε θα σας αποκαλύψουν ότι έχει ήδη λήξει.

Ένα σύντροφο πρόθυμο να δουλέψει για τη διάσωση της σχέσης
Αν ο σύντροφός σας αρνείται κατηγορηματικά να κάνει κάτι για να λύσει το πρόβλημα ή αποφεύγει κάθε συζήτηση για το θέμα, όσο και να προσπαθήσετε, τα πράγματα δεν θα φτιάξουν. Σε εκείνη την περίπτωση, η μόνη λύση είναι η έξοδος.

Προθυμία για συμβιβασμό
Όλες οι σχέσεις έχουν να κάνουν με τον συμβιβασμό των “θέλω” και των αναγκών μεταξύ δύο ανθρώπων. Αν ο σύντροφός σας δεν έχει καμία διάθεση συμβιβασμού, είναι βασικά το ίδιο σαν να αρνείται να δουλέψει στη σχέση.

Μια ήρεμη συμπεριφορά
Το να εκρήγνυστε τη στιγμή που θα πρέπει να συζητήσετε ένα πρόβλημα, θα δυναμιτίσει την όποια πρόοδο επιχειρείται. Αν δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν υπάρχει τρόπος τα πράγματα να βελτιωθούν.

Να κάνετε τη σχέση σας την πρώτη προτεραιότητά σας
Η σχέση και ο γάμος σας πρέπει να έλθει στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σας. Συγγενείς, δουλειές, φίλοι, όλα τα άλλα πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Με το να μην θέτετε τον γάμο σας σε προτεραιότητα, θα καταλήξετε να θεωρείτε ο ένας τον άλλο δεδομένο.

Πίστη

Αν κάποιος είναι άπιστος, θα το ξανακάνει. Δεν αξίζει να τον συγχωρήσετε.

Αμοιβαίος σεβασμός
Δεν μπορείτε να έχετε αγάπη δίχως σεβασμό. Αν ντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλο με απέχθεια και απαξίωση ή με παντελή έλλειψη σεβασμού, τότε η σχέση σας έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια...

Κατανόηση ότι χρειάζεται χρόνος
Μία σχέση που είναι στα πρόθυρα της καταστροφής, δεν πρόκειται να φτιάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Μία τέτοια προσπάθεια θα χρειαστεί μήνες, ίσως και χρόνια. Kαι οι δύο σύνροφοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι θα τους πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια το να διορθώσουν τα πράγματα. Μαγικές και γρήγορες λύσεις δεν υπάρχουν.

Ζωή σαν ζευγάρι
Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε χρόνο μαζί και να δράτε σαν ομάδα. Αν δεν το κάνετε αυτό, τότε ο γάμος σας είναι ήδη νεκρός.

Επικοινωνία
Αν δεν μπορείτε να πείτε στον σύντροφό σας τι θέλετε, ανοιχτά και έντιμα, τότε είναι πολύ δύσκολο να δουλέψετε μαζί προσπαθώντας να λύσετε τα προβλήματά σας. Πώς θα βελτιώσετε τα πράγματα όταν δεν μπορείτε καν να συζητάτε; Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα με τον σύντροφό σας, τότε έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας.

Ελπίδα
Η ελπίδα είναι η δυναμη που μας κάνει να κινούμαστε. Αν έχετε χάσει την ελπίδα στη σχέση σας, τότε θα πρέπει να ψάξετε για κάποιον που θα φέρει και πάλι την ελπίδα στη ζωή σας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages