Γίνε αρωγός των Κολυμβητικών Αγώνων «Γαλαγάλεια 2017» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γίνε αρωγός των Κολυμβητικών Αγώνων «Γαλαγάλεια 2017»

Οι καθιερωμένοι πανθεσσαλικοί αγώνες Κολύμβησης Προαγωνιστικών κατηγοριών, που γίνονται προς τιμήν του αείμνηστου ιδρυτή και προέδρου της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), Κώστα Γαλαγάλα με την επωνυμία “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2017”, θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017.
Οι αθλητές που συμμετέχουν αριθμούν περίπου τους 400 και είναι ηλικίας 9, 10, 11 και 12 ετών. Οι προσκεκλημένοι και οι γονείς των αθλητών θα είναι περίπου στους 2000 σύμφωνα με τα στοιχεία των παρελθόντων ετών.
Οι εν λόγω κολυμβητικοί αγώνες είναι οι μοναδικοί πλέον που διεξάγονται στην δυτική Θεσσαλία (Καρδίτσα –Τρίκαλα) και απαιτείται από όλους η προσπάθεια να τους κρατήσουμε ζωντανούς βοηθώντας παράλληλα στην ανάπτυξη του αθλήματος και την οικονομία στην περιοχή μας.
Οι τομείς της επιχειρηματικότητας  που επωφελούνται από την διεξαγωγή των αγώνων είναι οι επιχειρήσεις εστίασης, τα καφέ της πόλης, τα πρατήρια καυσίμων, τα fast foods, τα περίπτερα, τα ξενοδοχεία και όλες εκείνες οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με την τέλεση των αγώνων (αφίσες, φωτογραφίες, εκτυπώσεις, διαφημιστικό υλικό).
Παράλληλα προβάλλονται κατά τη διάρκεια των αγώνων οι ομορφιές και τα προϊόντα του τόπου μας προκειμένου να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η προώθηση των τοπικών προϊόντων. Κατά την περσινή χρονιά, οι κολυμβητικοί αγώνες ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ, έδωσαν μια ανάσα στην τοπική οικονομία.
Λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, της οικονομικής απουσίας της πολιτείας από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και του μεγάλου κόστους των αγώνων, ζητάμε από εσάς οικονομική και υλικοτεχνική βοήθεια, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας, στους παρακάτω τομείς για να μπορέσουμε να καλύψουμε μέρος των εξόδων της διοργάνωσης:
α.   Εγκατάσταση μικροφωνικής εγκατάστασης για την ορθή διεξαγωγή  των αγώνων (εκφώνηση παραγγελμάτων, απονομές μεταλλίων κλπ) .
β.   Προβολή και διαφήμιση των αγώνων
γ.   Εκτύπωση προσκλήσεων
δ.   Εκτύπωση προγραμμάτων των αγώνων
ε.    Διαφημιστική αφίσα αγώνων
στ.    Βίντεο κάλυψη των αγώνων
ζ.    Πανό στις εισόδους στις πόλης μας
η.    Προϊόντα για διάθεση στους αθλούμενους (νερά, χυμοί, αναψυκτικά)
θ.    Παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας (για τους συλλόγους που θα λάβουν μέρος)
ι.     Προμήθεια επάθλων – μεταλλίων – διπλωμάτων
Οι δυνατότητες προβολής μέσω των αγώνων θα γίνει αναγράφοντας στα διάφορα έντυπα (πανό, αφίσες, προγράμματα) και στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.akak.gr  τις επιχειρήσεις και τους φορείς που θα στηρίξουν την διοργάνωση.
Θα θέλαμε επιπρόσθετα να σας προσκαλέσουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην επίσημη έναρξη των αγώνων το Σάββατο 11 16:30 Φεβ 2017.
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων και αναμένουμε.
Για το Δ.Σ της Α.Κ.Α.Κ.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Γκούγκλιας

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τ. Θ. 430 – Τ.Κ. 43100 – ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΗΛ & ΦΑΞ: 2441074755, κιν.:6976583180

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages