Κοπή πίτας ΑΕΛ και Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή πίτας ΑΕΛ και Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού

Η  ΑΕ Ληλαντίου  και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Σχολής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 29/1.
Σε μια όμορφη  εκδήλωση παρουσία αθλητών της ΑΕ Ληλαντίου και  Σχολής Ολυμπιακού, γονέων και φίλων ο Πάτερ Χρήστος ευλόγησε την βασιλόπιτα, και στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην  σημασία στο  να οδηγούμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό.
Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαρίστησε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού Πειραιώς,  γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.
Στη συνέχεια έγινε αναφορά σε ότι έχει γίνει  από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν έως σήμερα, αλλά και  ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός μέχρι το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Στο τέλος ευχαρίστησε τους προπονητές  κ.κ. Καλέντζη και Μαρίνο για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καλωσορίζοντας και τον κ. Παπαθανασίου ο οποίος είναι από φέτος ο προπονητής του τμήματος κοριτσιών.
Στην  συνέχεια όλοι οι αθλητές γονείς και φίλοι πήραν από ένα κομμάτι πίτας με τους, Βλάχο  Γεώργιο (δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) Ψαρρή Άγγελο και Τόγκο Μάριο να βρίσκουν τα τρία φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δώρα από την Διεύθυνση της Σχολής.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp




*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages