Κοπή Αγιοβασιλόπιτας Φίλων του Αγίου Όρους «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας Φίλων του Αγίου Όρους «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ»

ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΕΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ»
Το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2017, αμέσως μετά την Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας των Φιλοπτώχων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ι. Μητροπόλεως (κτίριο οικογενείας Αγγ. Πνευματικού), συνοδευόμενος από τους Διακόνους του Νικόλαο και Ευγένιο, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου Ευβοέων Φίλων του Αγίου Όρους «Παναγία η Πορταΐτισσα», ο οποίος στεγάζεται στο χώρο αυτό της Ι. Μητροπόλεως και δραστηριοποιείται υπό την άμεση ευλογία του Σεβασμιωτάτου.
Πριν την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης είχε αναπτύξει ομιλία με θέμα «Η παρουσία του Αγίου Πνεύματος στη ζωή της Εκκλησίας», μετά το πέρας της οποίας ακολούθησαν ερωτήσεις από τα μέλη του Συλλόγου και πλούσιος εποικοδομητικός διάλογος.
Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, με τις φροντίδες  του Προέδρου του Συλλόγου κ. Ιωάννου Μαυρομάτη παρατέθηκε μικρή δεξίωση για όλους τους παρισταμένους, η οποία διήρκεσε πολύ σύντομα, αφού η χιονόπτωση είχε ενταθεί και άρχιζε να καλύπτει τα πάντα.





*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages