Κοπή Βασιλόπιτας στην Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή Βασιλόπιτας στην Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς

Σε μια όμορφη, λιτή και απέριττη εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Μπούρτζι , έκοψε χθες την πίτα της η Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς.
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής παρευρέθηκαν γονείς αθλητές και επίσημοι καλεσμένοι.
Στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του ο διευθυντής της σχολής κ. Νικ. Ρόγκας ευχαρίστησε τους γονείς για την απεριόριστη εμπιστοσύνη προς την σχολή,τους προπονητές και τον ίδιο, κάτι που τους δίνει κουράγιο και δύναμη για περισσότερες επιτυχίες μα κυρίως για να ενδυναμώσει τους μικρούς αθλητές με όλα εκείνα τα αμυντικά εργαλεία που θα τους θωρακίσουν στην  σύγχρονη κοινωνία των προκλήσεων και να τους κάνει καλούς ανθρώπους στην κοινωνία.
Τις ευχαριστίες για  την μεγάλη προσφορά τους στην σχολή δέχτηκε και το  προπονητικό team  των κ.κ. Καλέντζη και Μαρίνου για την επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών της σχολής.
Έθεσε ένα περίγραμμα των στόχων για την νέα χρονιά  τόσο για την συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα όσο και για τα προπονητικά camping που έχουν ήδη σχεδιαστεί.
Χαιρετισμό απηύθυνε και η πρόεδρος της Α.Ε. Λαλαντίου κ. Μαρία Κούτουλα και ευχαρίστησε γονείς και αθλητές για  την  μεγάλη βοήθειά τους και εμπιστοσύνη στην πορεία της ομάδας.
Στην  συνέχεια από τον εφημέριο του τοπικού διαμερίσματος κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Καλή και δημιουργική χρονιά για όλους.

Φωτογραφίες ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages