Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Εγκαίνια ΕΕΕΕΚ Καμαρίων Ιστιαίας

Στην Ιστιαία παρευρέθηκαν οι βουλευτές  ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας  κ.κ. Γιώργος Ακριώτης, Ζωή Λιβανίου και Τάσος Πρατσόλης  για τα εγκαίνια του Ειδικού Σχολείου (ΕΕΕΕΚ) Καμαρίων την 17η Ιανουαρίου 2016. Το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Δ. Μπαξεβανάκης.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση, Υφυπουργός και βουλευτές  χαιρέτισαν τη λειτουργία του σχολείου, υπογραμμίζοντας ότι μέσα σε περίοδο ασφυκτικών δημοσιονομικών συνθηκών, η κυβέρνηση επιμένει και καταφέρνει να ανοίγει σχολειά, να προσλαμβάνει εκπαιδευτικούς και να κάνει μεταρρυθμίσεις, για μια  δημόσια δωρεάν και δημοκρατική εκπαίδευση που απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Επίσης τόνισαν τη σπουδαιότητα του ΕΕΕΕΚ για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τις οικογένειες  αλλά και την τοπική κοινωνία και ευχήθηκαν μακροημέρευση του Σχολείου.
Τον αγιασμό του σχολείου έκανε  ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, ενώ τους επίσημους καλεσμένους υποδέχτηκε η Δήμαρχος  Ιστιαίας- Αιδηψού Ε. Ευσταθίου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Χρ. Δημητρίου,  ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας Δ. Κυριτσόπουλος,    ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Γ. Καπενέκας, η Σχολική Σύμβουλος 13ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής Ε. Λαπαντζή, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Δ. Λινάρδου, ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Δ. Κωνσταντινάκης, αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:20 μ.μ. . Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Εγκαίνια ΕΕΕΕΚ Καμαρίων Ιστιαίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery