Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί η συντήρηση και επισκευή των σχολικών μονάδων, που βρίσκονται στη διοικητική του περιφέρεια.
Το πρόγραμμα επισκευής και συντήρησης σχολείων ξεκίνησε στις αρχές του 2016 και συνεχίζεται και όπως τόνισε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, η Δημοτική Αρχή, παρά την παρατεταμένη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας, επιδιώκει να παρέχει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, τις κατάλληλες συνθήκες που απαιτούνται για την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις σε αρκετά σχολεία όλων των βαθμίδων, σε κάποια άλλα οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και σε άλλα θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Σημειώνεται ότι από την αρμόδια Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων και με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, ιεραρχήθηκαν οι ανάγκες και ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκευών και συντηρήσεων, ύψους περίπου 1.000.000,00€.
Τη φετινή χρονιά θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις και σε άλλες σχολικές μονάδες, με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού.ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ by Vagelis Moutoupas on Scribd

 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 6:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery