Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στη Χαλκίδα το Μπάσκετ Αγάπης

Η πόλη της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει το πρώτο “Basket Αγάπης” για το 2017, το οποίο οργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και η  STOIXIMAN .GR σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων.
Πρόκειται για εκστρατεία αλληλεγγύης, που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών και Ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες μπάσκετ της Α1  Κατηγορίας .
Στη Χαλκίδα το “Basket Aγάπης” διοργανώνεται στο κλειστό Κανήθου, στο πλαίσιο αναμέτρησης ανάμεσα στις ομάδες μπάσκετ της  Κύμης και τον Ολυμπιακό για την 13η Αγωνιστική Πρωταθλήματος.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας την ημέρα του αγώνα, από τις 2.30 μ.μ. μέχρι και την έναρξή του (5.30μ.μ.), τα οποία θα παραλαμβάνονται στην είσοδο του Γυμναστηρίου και μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλκιδέων θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής.
Η πρωτοβουλία όμως δεν σταματάει με την συγκέντρωση τροφίμων, αλλά επεκτείνεται και στο γήπεδο.
Έτσι, στο ημίχρονο του αγώνα, ένας αθλητής από τις Ακαδημίες της ομάδας θα εκτελέσει βολές. Κάθε εύστοχη βολή θα ισοδυναμεί με την ενίσχυση σε χρήματα από τους διοργανωτές, τα οποία θα διατεθούν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χαλκίδας, που λειτουργεί στα “Δύο Δέντρα” Χαλκίδας.
Στη συνέχεια δύο αθλητές, ένας της Κύμης και ένας του Ολυμπιακού θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και κάθε εύστοχο σουτ θα διπλασιάζει το αρχικό ποσόν.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:40 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στη Χαλκίδα το Μπάσκετ Αγάπης �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery