Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Σύσκεψη για την Υγεία στα γραφεία της Νομ. Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Την Κυριακή 15 Ιαν. 2017, στα γραφεία της Νομ.  Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα, συνεδρίασε η Επιτροπή Υγείας του κόμματος με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Γραμματείας και συζήτησε για την κατάσταση των Δομών Υγείας στο Νομό (Νοσοκομείο Χαλκίδας, Κύμης και Καρύστου, Κέντρα υγείας, ΠΕΔΥ, ΕΚΑΒ).
      Συμμετείχαν σφοι και σφισσες απ’  όλες τις δομές, γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, διοικητικοί.
Την ενημέρωση έκαναν οι: σ. Βαρδαρός Σταμάτης, Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, ο σ.Καρακατσιανόπουλος Κώστας, πρόεδρος του ΕΚΑΒ, ο σ. Τζαφέρος Παναγιώτης, Διοικητής του Γ.Ν. Νοσοκομείου Χαλκίδας. Παρευρέθησαν οι Βουλευτές του νομού, σ. Ακριώτης Γιώργος, ο σ. Πρατσόλης Τάσος και η σ. Λιβανίου Ζωή.
      Έγινε γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα που εντοπίζονται στην λειτουργία και την στελέχωση των δομών υγείας, σε Γιατρούς και λοιπό προσωπικό, στις ελλείψεις σε υλικά, τεχνολογικό εξοπλισμό και υποδομές, που είναι γνωστές.
      Ενημερωθήκαμε για τις κινήσεις και αποφάσεις  του Υπουργείου για την ομαλοποίηση και την σταθερότητα του ΕΣΥ, τις παρεμβάσεις του (που είναι σε εξέλιξη) για την λύση των προβλημάτων, τις προκηρύξεις που έχουν γίνει, αλλά και τις προσλήψεις προσωπικού και γιατρών το προηγούμενο διάστημα, όπως και την προμήθεια ασθενοφόρων οχημάτων από τον διαγωνισμό του 2008 και την ενεργοποίηση των ασθενοφόρων στην Β. Εύβοια (σε επισκευή εδώ και κάτι χρόνια).
     Είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες της Εύβοιας, η κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το σύστημα υγείας, τα προηγούμενα χρόνια της εποχής των κυβερνήσεων της ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική κατεύθυνσης της πλήρους απαξίωσης των Δημόσιων Δομών υγείας και τις γιγάντωσης των ιδιωτικών δομών σε όλα τα επίπεδα.
     Η νέα πολιτική στην Υγεία, από την συμμαχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, συνοψίζεται στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του Δημόσιου χαρακτήρα του Συστήματος Υγείας και με ιδιαίτερο βάρος στην Πρωτοβάθμια Υγεία.

Από το Γραφείο Τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:10 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Σύσκεψη για την Υγεία στα γραφεία της Νομ. Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery