Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Κατεδαφίστηκε άντρο ναρκομανών στη Χαλκίδα

Στο πλαίσιο εφαρμογής απόφασης της Τριμελούς Επιτροπής Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Οικοδομών, κατεδαφίστηκε την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου εγκαταλελειμμένο κτίσμα, έναντι του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, που για πολλά χρόνια αποτελούσε άντρο διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών.
Το πρόβλημα από την ύπαρξη του συγκεκριμένου κτίσματος, είχε τεθεί υπόψη του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, πριν δύο μήνες περίπου, όταν είχε επισκεφθεί τον συνοικισμό των Ρομά.
Ζητήθηκε λοιπόν η παρέμβαση του Δήμου προκειμένου να κατεδαφισθεί το επικίνδυνο και ετοιμόρροπο κτίσμα το οποίο είχαν κάνει στέκι τους οι ναρκομανείς.
Άμεσα, ο δήμαρχος ζήτησε να γίνει αυτοψία από την αρμόδια Επιτροπή, όπως και έγινε, η οποία των περασμένο Νοέμβριο κατέθεσε σχετική έκθεση για την κατεδάφιση του κτίσματος, αφού φυσικά ενημερώθηκε η ιδιοκτήτριά του.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, το συγκεκριμένο κτίσμα αποτελούσε ντροπή για όλη την περιοχή και φυσικά η Δημοτική Αρχή έπραξε το καθήκον της, αφού άλλωστε  η κατεδάφισή του αποτελούσε αίτημα των κατοίκων.
    Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων
         
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Κατεδαφίστηκε άντρο ναρκομανών στη Χαλκίδα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery